- 27 Ocak 2010
- 139.390
- 105.723
- 5.648
istifa hafif kalır artık kelle nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten yangının sebebi cuesta, jelert alınmasın diye. Su an 11 de eksik yok degil 10 numara yok 11 de oynayacak. İlkay bile 10 numara degil, yunus zaten degil. Onun dısında oldu ki hazırlık macında her hangi bir 11 oyuncusu sakatlandı. Sol kanat, 10 numara, forvet, sol stoper, sol acık yedegi yok takımda. En az 4 oyuncu alınması lazım sadece lig icin bile alternatifli kadro olması icin. Olmadıgında gecen sene kasım ve sezon sonu durum ortada ki gecen sezondan boey, icardi, lang, aspirilla takımda yok.Yine baskı ile yeni Cuesta, Frankowski, Jelert’ler alınmaz. Ben bu yangını anlamıyorum. Şu an 11’inden hiçbir kaybın yok. Tamam çok oyuncu gitti de lige 22 gün var, oynayacak oyuncu yok moduna girilmesini de anlamıyorum.
Sen şampiyon takımsın zaten, yapılanmaya giren takım temmuz ayında 4-5 transfer yapmış olmalı. Barcelona, PSG, Arsenal, Bayern, İnter kaç transfer yaptı? Maksimum 2, bazısı hiç.
Senin de as 11’e maksimum 1 oyuncu alacaksın, 2-3 tane de rotasyon alacaksın. Ama sorun sadece taraftar ve basında değil asıl suçlu beceriksiz yönetim. Her transfer dönemi olduğu gibi yine berbat iletişim stratejisi ile gidiyor.
adam bizim sayemizde dünyalıgını yapacak. Pono gibi ona da güzel bir kontrat aldırırız.Hayır salmıyorda umudumuzu yitirelim ya![]()
ya yarın bruno gelmeye ok olsa gelmesin diye maaş teklifini yarıya indirir bunlarbenim umudum yok
belki brunoyu da alırlar ama 3 transfer yaparlar komple eksik kalır takım
Brunoyu alamayız muhtemelen ilgileniyorlardır ama çok zor iş free olsa bi ihtimal belki imza parası falan ikna edersin ama bu aşamada zor ayrıca bruno ve 1 tane kanat forvet olsa lig için yeterli olur zaten diğer mevkiler lig özelinde eksik te olsa götürür Bruno entresan bir adam niye yıllarca manuda kaldı onuda anlamış değilim barça real yapsa yadırganmazdıbenim umudum yok
belki brunoyu da alırlar ama 3 transfer yaparlar komple eksik kalır takım