Transfer Nöbeti #6

benim umudum yok

belki brunoyu da alırlar ama 3 transfer yaparlar komple eksik kalır takım
Bence brunonun mevzudan yeni haberi oldu. Ondan su an post falan begeniyor biz sevinelim diye. Belki devre arası bir nasılsın diye sormuslardır da sezon sonu zaten adamların en iyi oyuncusuna teklif yapmaya utanır insan. Gidip Margot Robbie ye evlilik teklif etmek gibi birsey.

Enciso
Can Uzun
Lucumi
Ilenikhena ya da Kader Meite

Bu isimler net alınmalı. Ciddi ciddi rakiplerin gerisine düşmeye başladık kadro kalitesinde. Sabrımız taşıyor.

Lucumi için kaynak nedir

Alınması gereken bir oyuncu bu arada savunma hattımız geçilmez olur

Okan hocada mutlu görünüyor hiç mutsuz suratıda asık değil anlamadım ben bu işi

bir insanın ayağına kadar gelen bu fırsatı geri çevirmesi için mal olması gerekiyor ,

hem hoca hem de futbolcuyken 5 şampiyonluk görenlerde okan buruk dünyada tek olacak şansı yakaladı , ama kılını kıpırdatmıyor ne hikmetse

ya gizliden gizliye bişiler yürütüyorlar , ya bu sene şampiyonluğu peşkeş çektiler , ya dedikleri gibi paralar suyunu çekti ,

gerçekten inanılmaz ,

taraftarı keriz yerine koymayı da marifet sanıyorlar , utanmıyorlar resmen.

10 numaraya leipzig takımından 26 yaşındaki avusturyalı Baumgartner neden düşünülmezki? Tam bizlik canavar gibi 10 no adam.Nerde imkansız hayal adam var onun peşindeler bu beceriksizler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir insanın ayağına kadar gelen bu fırsatı geri çevirmesi için mal olması gerekiyor ,

hem hoca hem de futbolcuyken 5 şampiyonluk görenlerde okan buruk dünyada tek olacak şansı yakaladı , ama kılını kıpırdatmıyor ne hikmetse

ya gizliden gizliye bişiler yürütüyorlar , ya bu sene şampiyonluğu peşkeş çektiler , ya dedikleri gibi paralar suyunu çekti ,

gerçekten inanılmaz ,

taraftarı keriz yerine koymayı da marifet sanıyorlar , utanmıyorlar resmen.
Bilmiyorum umarım gizliden gizliye yönetiyorlardır bişeyleri abi Okan hocanın ruh halinde çok fazla pozitif görünüyor bu sezon çözemedim durumu herşey yolunda gibi görünüyor hiç gergin de değil anlamadım normalde şuan bu durumda gergin olması lazım

Bir tane olumlu hareketimiz olsun arkadaş. Bari şu Lucumi'yi Davinson'un yerine alma aptallığını yapmak yerine yanına alıp 3 tane eli yüzü düzgün stoperle sezonu açalım.

İlla Van Dijk olsun da demiyoruz, stopere 30 vermek falan gibi uçuşlarda da değiliz. Sadece biraz beyin emaresi görmek istiyor taraftar artık.

Tek bir hakkin var onu da stoperden yana kullaniyorsun.10 numara yok kanat yok forvet yok bosta olarak Sancho var Salah var Vlahovic var.Lucimiye 23 milyon veriliyor.Leao ya para yok kiralama teklif ediliyor.Bana cok tuhaf geliyor.

Para yok olaylarına inanmıyorum. Vardır ama bence strateji değiştirdik biraz. Elimizde değerli ama yedeğe düşme ihtimali olan oyuncular var Sara-Singo-Sallai gibi. Ben başkanın niyetini anlıyorum, onaylıyorum ama tabiki yürütme şeklini asla onaylamıyorum.

Geri
Üst Alt