Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.171
- 9.555
- 2.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
371 milyon Euro’luk gelir nereye gitti? Rakamlar doğruysa taraftar işkillenmekte haklı
transferi içimizden hallettik gibi
Direk yalan yazmış. Sallamış tutmayınca bunu yazmış. Lesley direk Okan hocanın listesinde olan bir oyuncuydu Haziran ayında u23 orta sahaları sayarken yazmıştı hatta Tolgahan'da ismini. Bu kişi güvenilir bir kaynak değil bu kadara paylaşılmasını da anlamıyorum. Geçen sene Arda Okan falan da alınmıştı mesela. Bildiğin sallıyor.
Galatasaray neden bekliyor
🗣Ahmet Çakar:
İddialı girmeyen 4 büyük var mı?
🗣Konuşmacı:
Galatasaray'da bir hareket yok.
🗣Ahmet Çakar:
Abi, Galatasaray hissediyorum. Bir vuracak, biri vuracak. Bekliyorlar, kurt gibi. Kurt gibi bekliyor abi. Önünden sincap geçiyor, bulaşmıyor. "Doyurmaz" diyor. Tavşan geçiyor, "Doyurmaz" diyor. Ama önünden böyle ufak bir geyik geçtiği vakit, "Tamam" diyor, atlıyor, yiyor. Çağırıyor ekibi, 5-6 kişi yiyorlar, nevali'yi topluyorlar. Falan. Bu sene her şey... Aslanın ağzında değil, aslanın kursağında, midesinde.
transferi içimizden hallettik gibi
Hoca kendisi soyledi yav istedikleri oyunculardan biriydi diye
Bu dün patladı forumda ilk yazıldıktan sonra takip etmeye başladım uçak mevzusunda patladı kıvırıyor ben medyada yazılanların aksine Okan hocayla yönetimin gergin olduğunu düşünmüyorum adam çok mutlu görünüyor çünküHoca kendisi soyledi yav istedikleri oyunculardan biriydi diye
İlk 11den nasıl kaybımız yok yav.Yine baskı ile yeni Cuesta, Frankowski, Jelert’ler alınmaz. Ben bu yangını anlamıyorum. Şu an 11’inden hiçbir kaybın yok. Tamam çok oyuncu gitti de lige 22 gün var, oynayacak oyuncu yok moduna girilmesini de anlamıyorum.
Sen şampiyon takımsın zaten, yapılanmaya giren takım temmuz ayında 4-5 transfer yapmış olmalı. Barcelona, PSG, Arsenal, Bayern, İnter kaç transfer yaptı? Maksimum 2, bazısı hiç.
Senin de as 11’e maksimum 1 oyuncu alacaksın, 2-3 tane de rotasyon alacaksın. Ama sorun sadece taraftar ve basında değil asıl suçlu beceriksiz yönetim. Her transfer dönemi olduğu gibi yine berbat iletişim stratejisi ile gidiyor.
can uzun'u alacağımız kabak gibi ortada diyorum ben.Gider şimdi saçma salak bi adama yıllık 15 milyon verir getirir vlahovic falan
Can Uzun şu ana kadar bitirilmemesi bir hata.can uzun'u alacağımız kabak gibi ortada diyorum ben.