Transfer Nöbeti #6

Odaklanamaması için belli sebepler olabilir mi?
Jelert'i hangi güç 11 milyona getirdi mesela? Hiçbir açıklama yok .3 ay Doue ile yatıp kalktık bir baktık kutudan jelert çıktı.
Bizim transfer noktasında sıkıntı olduğu kesin.
Efektif transfer yapamama sorunumuz var.Hem almada hem satmada.

Basimizdakiler burayi sahsi sirketi gibi yonetmeye calisirsa bu sorun cozulur .. Benim anladigim kimse ekstra mesai harcamiyor kafa yormuyor tonla yonetici var (futboldan bihaber) tutup bir menajere veriyorlar tum ipleri..O zaman senin yonetim kadronun scout ekibinin ne anlami var diye sorarlar adama.. Veya daha kotu ihtimal oyle bir basibosluk var ki herkes kendi komisyonunun pesine dusmus durumda ...

maaş ödeme problemi yaşayıp bruno'ya gidip 100 milyonluk olmaya çalışmak mallık.
madem böyle bir sıkıntı var satışlara yoğunlaşılmalı.
son kullanıcısı olmayacağımız adamlara bakılmalı. tabi 5 milyon maaş vermeden

1784893852965.webp

Şimdi herkes bu yoruma like atıp geri çekiyor beyler bakalım neler olacak

Basimizdakiler burayi sahsi sirketi gibi yonetmeye calisirsa bu sorun cozulur .. Benim anladigim kimse ekstra mesai harcamiyor kafa yormuyor tonla yonetici var (futboldan bihaber) tutup bir menajere veriyorlar tum ipleri..O zaman senin yonetim kadronun scout ekibinin ne anlami var diye sorarlar adama.. Veya daha kotu ihtimal oyle bir basibosluk var ki herkes kendi komisyonunun pesine dusmus durumda ...
Aslında herşey şeffaf olarak denetleniyor diye biliyoruz ama?

Matteo ilk rt'lediği tweette fener olmadığını fark edip geri çekmiştir. Kulüpler karşı karşıya gelsin de biri almak zorunda kalsın gazı veriliyor.
Biz uğraşıyoruzdur gardi aracılığı ile sürece feneri de dahil edip daha fazla kazanmak amaçları İtalyan gazeteciler bunu yapıyor

lan bunlara bi 6-7 transfer daha lazım. Baya bok gibi kadroları
HN04GwJXoAAFp81

Geri
Üst Alt