Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.827
- 59.270
- 3.423
kimse ayrılmadan bu yazdığım listeLemina da kaldiysa ekstra 1 stoper yerine Sara satip orta saha tercih ederim
sara'yı ben de upgrade etmek isterim
2 stoper ise şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse ayrılmadan bu yazdığım listeLemina da kaldiysa ekstra 1 stoper yerine Sara satip orta saha tercih ederim
lan bunlara bi 6-7 transfer daha lazım. Baya bok gibi kadroları
![]()
BedavaLucimi için 25m istiyorlarmis
lucumi yesinlerLucimi için 25m istiyorlarmis
Juve de istiyormuş lucumiyi
@Keramettin TANRIVERDİzamanında geri çekmeyi bileceksin
Biz ne yapip edip kiralarizLucimi için 25m istiyorlarmis
Juve de istiyormuş lucumiyi
Suan bunlardan hersey bekleriz.Bizimkiler takımın omurgasında bulunan sağ stoper sanchez’i 25’e satıp, yerini sol stoper lucumi’yi 25’e alarak doldurmaya çalışır kesin
aynısı olmalı
takım'a değil yönetim'e tepki dozunda birşeyler olmazssa aynı tas aynı hamam devam ederlerEvet, 4 sene üst üste şampiyon ve CL'de son16 yapan bu takıma yapılması geerken muamele bu olmalı.
KAANNNNNNNNNNNNNNtransferi içimizden hallettik gibi
Yoksa 5 milyon alan Singo yine yedek oturacakBizimkiler takımın omurgasında bulunan sağ stoper sanchez’i 25’e satıp, yerini sol stoper lucumi’yi 25’e alarak doldurmaya çalışır kesin
Söylediğin şey yönetime değil takıma tepki oluyor ama. Verdiğin örnekler uyuşmuyor zaten en başından sen direk GS'nin gelirleri olmasın maaşlar ödenemesin istiyorsun. Dursun Özbek, GS'nin başkanı sahibi değil. Verdiğin örnekte ise Lotito direk Lazio'nun sahibi arada büyük bir fark var yani.takım'a değil yönetim'e tepki dozunda birşeyler olmazssa aynı tas aynı hamam devam ederler