Transfer Nöbeti #6

Kafayı mı yediniz abi ne 40m eurosu ya
Screenshot_2026-07-24-23-40-43-494_com.sofascore.results-edit.webp

Orkun 30mye geldi.
Screenshot_2026-07-24-23-42-16-418_com.sofascore.results-edit.webp

Yönetimden şunuda istemiyorum gidin bana Haziran-Temmuz ayında A+ adam alıp gelin en basiti bu aylarda rotasyona yönelik eksikleri giderici Günay, Kaan, Ahmed, Arda, Metehan, Icardi gibi zararlı adamları yollayıp yerlerine Jankat, X, Y, Z gibi daha rotasyonu iyi hale getirmesi yeterdi.

En azından bu aylar geldiğinde kimse bu kadar sinir stres olmazdı çünkü plan yok abi plan 3 senedir aynı şey yaz başında belliydi yine aynısı olacaktı.

Kadroya bakıyoruz aynı tas aynı hamam Osimhen'e şişir sığırpress yapsın bireysel yetenekle kapsın gol atalım onun hariç hiçbir şeyimiz yok.

bunlar davinson’u satar
nelsson’u kampın yıldızı diye yedirirler
gelen parayı da can’a gömerler

Nelsson'u yönetim madem satamıyor, bari ben öveyim de belki talibi çıkar diye uğraşıyor hocam

Gecen seneler fb bu kadar iyi degildi simdi Leao Greenwod Asensio dusununce bence suan ilk 11 bazinda da bizden daha iyi durumdalar.Ne yazik ki yoneticilerimiz oyuncularin doymusluklarini ve sadece Osimhene guvenerek hareket etmemeleri gerektigini dusunmuyorlar.Bugune kadar hic bu kadar can sıkıci bir transfer donemi gecirecegimizi dusunmedim.Acil bir sekilde onlem alinmazsa birakin Avrupa da basariyi 2.lik bile zora girebilir.Yapacagimiz hamleler az cok belliydi.Lemina İcardi den cikip Leao Brahim Diaz alip forvete Ponomerenko ve genc 8 numara devre arasinda ilgilendigimiz macar Alex Toth gibi oyuncu alip yerli olarak yerli stoper cekecektik.Herhangi bir plan olmadan sacma sapan hareket ediliyor.Kiralik opsiyon felan kovalaniyor kovalamaya devam edin sonun bizde sizi kovalayacaz.Galatasarayin sampiyonlugunu satani bizde satariz.

Geri
Üst Alt