Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.716
- 101.901
- 5.238
ferdi için şey diyorlar40m ferdiye veririm Can a vermektense
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferdi için şey diyorlar40m ferdiye veririm Can a vermektense
başlasın da sizin gibi gslilerden kurtulsakfb yüzyılı başlıyor malesef
Gokhan bu bizim stress gercekten her sene normali mi.. yoksa biz mi abartiyoz?3 haftaya lig başlıyor
Dursun'a göre biz şu an sıfır transfer ile sezonu kapatsak yine şampiyon oluruz çünkü 4 senedir şampiyon oluyoruz ve şampiyon kadroyu bozmuyoruz
Ayrıca çoktan tarihe geçtiğini düşünüyor 5 olsun veya olmasın gitme korkusu yaşadığı yoktur hele karşısına çıkacak aday bile yokken
aynennoa lang acil tekrar kiralanmali
Alakası yok, gayet normal, Erden Timur gittiğinden beri takım umurlarında değil, Osimheni taraftar aşık etti ve aldırdı, bunlardan cacık olmazGokhan bu bizim stress gercekten her sene normali mi.. yoksa biz mi abartiyoz?
Bizim de olmayacak hepi topu 1 23+, 2 U23 yerimiz var. 10 numaramız, santrafor ve kanat alternatifimiz yok öncelik burası.onların hamle yapacak alanı yok
biz daha transfere başlamadık bile, adam gibi 4-5 eklemeyle çok önlerindeyiz
dünyevi hayatınıza dönün dostum boş işler bunlarGokhan bu bizim stress gercekten her sene normali mi.. yoksa biz mi abartiyoz?
Fbli: Tam duvarı yumrukluyordum,arkadaşım araya yastık koydu.Elim ayağım titriyor ben biraz duvarı yumruklucam
Erdem Timur…Ne zaman donecek, yoksa bu son mahkemeyle imkansiz mi?Alakası yok, gayet normal, Erden Timur gittiğinden beri takım umurlarında değil, Osimheni taraftar aşık etti ve aldırdı, bunlardan cacık olmaz
Kolpa yapmayan yokkikolpaci sayfa
Paylaşma o zaman,?Kolpa yapmayan yokki