Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.365
- 91.294
- 5.093
Beter olEyvah eyvah sidede yağmur yağıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beter olEyvah eyvah sidede yağmur yağıyor
Yağmurda denize girmek gibisi var mı? Ben geçen hafta tatildeydim cayır cayır yandım keşke o zaman yağmur yağsaydı...Tatildeyim yav
Murat Torreira& Barış & Brandt 'ı unuttun?????Leao-Osimen-Sane
Can-Ugo-Diaz
Kazimcan-Apo-Sancez-Sallai
Siz benim vizyonumu anlamamışsınızDiaz çok iyi olur ama hayal gibi sanki.
Ankara'da yanıyordu geçen hafta birde bugüne bakarmısınYağmurda denize girmek gibisi var mı? Ben geçen hafta tatildeydim cayır cayır yandım keşke o zaman yağmur yağsaydı...
Bu beyefendinin Title'i nedir???
Galatasaray'ın kurtarıcısı salvatore özbekBu beyefendinin Title'i nedir???
Gerçekten ciddi sordum:Galatasaray'ın kurtarıcısı salvatore özbek
Bizimkiler her sene geziyor bişey getiremiyor o taraflardanbütün gün romayi gezdim gelen var mi
Hocamizin istedigi genis kadro neticesinde kulubede oturuyorlar rts.Murat Torreira& Barış & Brandt 'ı unuttun?????
Torreira ve Barış gitmedikleri sürece bu takıma , Uğurcan Oshimen,Abdülkerim ile birlikte ilk 11 e yazılırlar.Sonra diğerleri yazılır. Vede önce onlar okunur 11 yazılırken bu kuraldır.Hocamizin istedigi genis kadro neticesinde kulubede oturuyorlar rts.
Gidip feneri tutsan sende rahatla biz de rahatlayalım?Kimsenin kimseyi akladı yok. Adam gelip burada gol atıp şampiyon yapınca sen de ağlarsın bu sayılmaz tecavüzcü attı diye
Ben yildizsarayliyim rts direkt leaoyu yazarimTorreira ve Barış gitmedikleri sürece bu takıma , Uğurcan Oshimen ile birlikte ilk 11 e yazılırlar.Sonra diğerleri yazılır. Vede önce onlar okunur 11 yazılırken bu kuraldır.