Transfer Nöbeti #6

2,3 hafta içinde tüm ligler başlıyor, kimse sana as oyuncusunu verip ligler başlarken mabadına yumurta kaçırmaz, bu saatten sonra sadece menejer kucağı çöp olur Uğurcan gibi değerinin iki katını vermediğin sürece, Can Uzun bile minimum 65 oldu bu saatten sonra, hadi hayırlı işler

Gidip feneri tutsan sende rahatla biz de rahatlayalım?
Lise yerine senin gibi bir zihniyet olsa demek ki alınmayacaktı misal. Tecavüzcü ve Osi ye göre futbolu bile Osi nin sadakası olmayacak herife 50m gömdüler onu övüyorsun burada sabah akşam.
Ekli dosyayı görüntüle 329410
Hala aynı düşünüyorum geçen sene 80m bonservis 21m verip almak yanlış.
Az para harcayıp daha dengeli daha mantıklı kadrolar kurabilir. Ama biz 80e osimhen alıp 10 numara almadık bu mantıklı mı?

ne transfere
ne de bilete
bizim aşkımız bu renklere
Boşluğuma geldi yine :asd:

Beşiktaş çok fena geliyor
Kanım siyah beyaz akabilir
bu beşiktaş beni tir tir titretiyor arkadaş
başarılar beşiktaş
beşiktaş çarşıdayız
BURASI BEŞİKTAŞ
ALAYINA GİDER!!!!
haydi kara kartal
haydi beşiktaş
b
burası beşiktaş alayına gider
uğraşma bizimle g.t oğlanı fener
bu hayat dediğin elbet bir gün biter
azrailin biz g.t oğlanı fener
ben çocukken beşiktaşlıydım ve bundan da gurur duyarım!

Brunoyu 50m bonservis 20m maaş ile almak da yanlış. Tarafımızı belli edelim de sonra goygoy dönüyor

Hala aynı düşünüyorum geçen sene 80m bonservis 21m verip almak yanlış.
Az para harcayıp daha dengeli daha mantıklı kadrolar kurabilir. Ama biz 80e osimhen alıp 10 numara almadık bu mantıklı mı?
Osi alıyorsan her denklem mantıklı. grenwod öven adamsın, Osi onun yanında bedava maliyeti

eklme:
Geçen sene uur ve singo ya 30 ar milyon domalacaklarına 10 numara alsalardı demek mantıklı

Vay arkadaş yine taraftar suçlu oluyor :asd:

Parayi veren biziz kardesim. Bu takim sponsor buluyorsa o stadlar dolu oldugundan, bu takim para yapiyorsa o ürünleri kapis kapis aldigimizdan dolayi. Son 5 yilda kac forma aldim, kutu aldim, star fan bile yaptim ki eskiden yapmazdim. Bu gelirlerin sebebi biziz pahali olmasina ragmen. Biz sabirsiz degiliz, sikayetciyiz cunku iletisim ozurlusu, planlamasi olmayan bir yonetim var. Strateji yok, taraftar buna sinir oluyor. Yoksa milletin yaptigi transfere degil. Adam eksigimiz var, alip alacaklari muamma...

Geçmiş geleceğe suyun suya benzediğinden daha çok benzer lakin bugünün perspektifinden geçmiş ile korelasyon kurmağa çalışmak her daim yanılgıyla sonuçlanacaktır. Bu hayatta da böyledir transfer işlerinde de diyebilir miyiz @Aybars Ay

Geçmiş geleceğe suyun suya benzediğinden daha çok benzer lakin bugünün perspektifinden geçmiş ile korelasyon kurmağa çalışmak her daim yanılgıyla sonuçlanacaktır. Bu hayatta da böyledir transfer işlerinde de diyebilir miyiz @Aybars Ay

İsimlerden bağımsız inşallah takıma uyum ve katkı sağlayan oyuncular denk gelir. Bu biraz da şans maalesef.

Yav fenerin kötü yönetilmesi bizi çok iyi yapmıyor. Dortmunt, benfica, atletico vs Avrupanın başaltı takımlarılya bile yarışamıyoruz.
Galatasarayın iyi yönetilmesi için iyi yöneticiye ihtiyacı, aksi durumda bu böyle devam eder.

Ben çok basit bir soruyorum, Galatasaray benficadan dortmundan atleticodan ( real bayern barca değil) daha başarılı nasıl olacak nasıl yarışacak fikri olan söylesin. Dışarıda binlerce iyi yönetici iş adamı var belki yüz tane erden timur var adamı üye yapmıyorsun. Abdullah kavukçu uğraşıp duruyor onu bile kaçırmaya çalışıyorlar. Sonra başarı olucam nereye oluyorsun
bence olamaz. ben kabullendim hiçbir zaman o eşiği aşamayacağımızı tabi bu sadece kulüple ilgili değil ülkeyle de alakalı. 30 senedir uefa kupası kutlayan bir kulübün de ne öyle bir vizyonu ne de öyle samimi bir isteği vardır. dediğin gibi rtaş mertens'in yerine iki senedir birini alıp koyamayan, olmayan futbol aklıyla istersen 1 milyar dolar kazan her sene bir yol olmaz.

Geri
Üst Alt