- 21 Haziran 2011
- 27.328
- 7.379
- 2.238
Bonservissiz Brandt Sancho falan kovalayın bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alternatifde yok hocamGecen sene Avrupada is yapti bu takim bu kadar kucumsemeyin hem samp oldu hem Avrupa oynadi Trans lazim tamamda sirf transfer gelsin fjye bazen yerin dibine sokuyonuz
Kaynağı açıklarsam yer yerinden oynar
Fener kiralayabilirniye kiralamıyorum endrickimi
niye kiralamıyorum endrickimi
OT mu rengim kaynakKaynağı açıklarsam yer yerinden oynar
Camara Bolagun Golovin Akliouche satacaklarMonaco, transfer dönemi sona ermeden önce 150 milyon euroluk oyuncu satışı yapmak zorunda. (L'Equipe)
#galatasaray #dursunözbektransferlernerede
osimhene bişi olmasın diye birini de oynatmamız gerekecek ya hani 80 tane falan maç oynayacağız bi de ekstraOsimhen yerine Endricki oynatamayacagin niçin
Anlatamadim galiba.osimhene bişi olmasın diye birini de oynatmamız gerekecek ya hani 80 tane falan maç oynayacağız bi de ekstra
Fener kiralayabilir
Yani geçen seneki hücum oyuncularımızın maç sayısını falan sunarsak kimse 25-26 maç altı oynamadı Osimhen de her zaman istikrarlı bir adam değil. Arada bir sakatlanıyor kısa süreli dinlendiriliyor falanAnlatamadim galiba.
Garanti oynama süresi veremezsin banko 11 için Real'in transfer stratejisi bu
garanti oynama süresi neden veremiyoruz ölü bitik icardiye bile 2100 dk vermişiz nerden baksan 25 tam maç yapıyorAnlatamadim galiba.
Garanti oynama süresi veremezsin banko 11 için Real'in transfer stratejisi bu