Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almaceiz o kadar para verip stoper yaw, Davi gitmiyor ki![]()
Bremer ready to reject Galatasaray, who fight Juventus for Lucumi at €25m
Italian reports claim Juventus defender Gleison Bremer is not convinced by Galatasaray, so the Turkish side could turn to Bologna’s Jhon Lucumi instead.football-italia.net
Hepsi birtarafada Sirachan Nas neden alındı çok merak ediyorum.Ilkay dan ne kadar kötü olabilir?10 numara diye alındı.Bir kere göremedik.Niye aldılar gerçekten merak ediyorum.Su hazırlık maçında bir kere olsun görmek isterdim.Ne vaziyette.Cem Eroğlu+ Onur Yıldız
Ali Bülbül Davinson Sánchez Berat Yılmaz Kadir Subaşı
Ege Araç İsa Halidi
Efe Çördek Siraçhan Nas Halil Dervişoğlu
Yalın Dilek
Kampa götürülmeyen oyunculardan 11 kuruluyor.
Ederson'u yollayıp Berke'yi alırlarsa asıl tehlike o zaman başlar kesinlikle ama kesinlikle bu olmamalıFener Leao'yu alırsa kaleciye ihtiyaç yok diye Ederson'u yollayabilir.
Şaka bir yana kural değişmez ise Lille'deki çocuğu alabilirler.
Lille deki hangi çocuğu? Faslı olanı mı?Fener Leao'yu alırsa kaleciye ihtiyaç yok diye Ederson'u yollayabilir.
Şaka bir yana kural değişmez ise Lille'deki çocuğu alabilirler.
Hayırlı olsun
Bence başka şansları yok. Mert ile devam edelim derlerse yine büyük risk. 10 yabancıda kafadan 2 oyuncuları gitmeli.Ederson'u yollayıp Berke'yi alırlarsa asıl tehlike o zaman başlar kesinlikle ama kesinlikle bu olmamalı