Transfer Nöbeti #6

Yapaceiniz habere tirt spor

Cem Eroğlu
Ali Bülbül Davinson Sánchez Berat Yılmaz Kadir Subaşı
Ege Araç İsa Halidi
Efe Çördek Siraçhan Nas Halil Dervişoğlu
Yalın Dilek​
+ Onur Yıldız

Kampa götürülmeyen oyunculardan 11 kuruluyor.
Hepsi birtarafada Sirachan Nas neden alındı çok merak ediyorum.Ilkay dan ne kadar kötü olabilir?10 numara diye alındı.Bir kere göremedik.Niye aldılar gerçekten merak ediyorum.Su hazırlık maçında bir kere olsun görmek isterdim.Ne vaziyette.

Fener Leao'yu alırsa kaleciye ihtiyaç yok diye Ederson'u yollayabilir.
Şaka bir yana kural değişmez ise Lille'deki çocuğu alabilirler.

Ya Bruno fernandes yada can uzun+brahim diaz ikisinden biri olacak bence gönlüm brunodan yana ama zor iş

Bekleme olayını anlayabiliyorum. Sen Haziran başında Duran çekersin sonra Endrick fırsatı çıkar ya da Enciso çekersin ama Bruno fırsatı çıkar ve keşke almasaydık dersin. İsimler önemli değil, mantık bu şekilde.

Fakat bizim yöneticilerimizde bu olay bu şekilde işlemiyor. Son güne kadar bekleyip istediğimiz adamı alamayınca ya o bölgeye transfer yapmayıp sezona eksik giriyoruz ya da A planında beklediğimiz oyuncuyla alakası olmayan birini alıyoruz.

Son güne kadar bekleme stratejisi olan bir yönetimin B,C,D planı olmalı. Maalesef bu bizim yöneticilerimizde yok.

Rennes maçına en az 1 yeni oyuncuyu açıklarlar diye düşünüyorum
Rams Park'da taraftar tepkisi gelebilir yoksa

Ederson'u yollayıp Berke'yi alırlarsa asıl tehlike o zaman başlar kesinlikle ama kesinlikle bu olmamalı
Bence başka şansları yok. Mert ile devam edelim derlerse yine büyük risk. 10 yabancıda kafadan 2 oyuncuları gitmeli.
Bir ihtimalle Kante'den çıkabilirler mi?

Geri
Üst Alt