Transfer Nöbeti #6

4 senedir şampiyon olan hoca üç kulvar için kadro yetersiz diyor,
bu kadar sportif başarıya imza atmış bir hocanın her istediğini yerine getirmeyen yönetimde kötü niyet ararım

Ban yiycem ikide birde Erdem Timur yorum yaziyorum diye ama gercekten bunlar cok beceriksiz be.

Fernandes gibi birisi için uğraşıyorsak da bekliyorsak iyi de beklemek için bekliyorsak ayıp ediyorlar...

temel ile dursun un tipideki fıkrasını bilen varsa anlar...

Can Uzun'u artık alın. Bir de bu hafta yedek forvete de Meite yada İlenikhena'dan birinin geleceğini düşünüyorum. Brahim Diaz için de Madrid'in kararını bekleriz.

Can Uzun bağımsız deniyor da, bence değil.

Brahim vs alınırsa kalkıp 40 verip Can alınmaz.

Bizim medya bağımsız diyorsa tam tersidir.

Nelson,jelert,Halil 10 numarayı da içimizden çözdük mü tanamdır. Masrafa gerek yok.

Başkanım Can için 45m'ye düştüler 2m+33m zorunlu opsiyon iletiyorum başkanım

Hepsi birtarafada Sirachan Nas neden alındı çok merak ediyorum.Ilkay dan ne kadar kötü olabilir?10 numara diye alındı.Bir kere göremedik.Niye aldılar gerçekten merak ediyorum.Su hazırlık maçında bir kere olsun görmek isterdim.Ne vaziyette.
İki sene önce bir hazırlık maçında sağ bek oynamıştı.

Halil dervişoğlu sıkı bir kamp yerse yeni firmino olabilir. Elimizdeki değerlere sahip çıkalım.

hocam yine başkana ve kavukçuya güveniyor yakında muhtemelen çok uğraştık olmadı diye açıklamalar başlar, son günlere doğru Nadiem Amiri çekeriz 10 numaraya

Geri
Üst Alt