Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.286
- 24.335
- 3.093
İyi oldu bi 10 günde Reijnders ile oyalanırız vakit geçer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güçlü bir 2025 öncesi döneminin ardından Reijnders, başlangıçta dinamik bir orta saha oyuncusu olarak Guardiola’nın kadrosunda kendine yer buldu. ama sonrasında City’nin tercih edilen orta sahası uzun bir süre Rodri, Bernardo Silva ve Cherki’den oluştu. biraz Joker gibi kullanildi, korkarim ki tam 10 degil.Reijnders 10 oynamaz mı
Antonio Nusa,Peki kimi alcan?satmasina herkez satilir ama alacak yetenegin yok.
A.K: Ya bana şu anda teşkilatın numarasını gönderin kardeşim
O kendi kendine bizden umudunu kesti aslında bir geri dönüş yapsa ne güzel olurya nelsson da ne ara tamamen umıdınız kestınız taş gıbı stoper herif
Renktas Erdem Timur olsa derim herkezi satin Osihmen haric. Ama adamlarda is yok.Antonio Nusa,
Amadou Onana, Antoine Semenyo, Ayyoub Bouaddi , Archie Gray
AL, AL, AL !
hangi yapay zeka bu rtaş.Güçlü bir 2025 öncesi döneminin ardından Reijnders, başlangıçta dinamik bir orta saha oyuncusu olarak Guardiola’nın kadrosunda kendine yer buldu. ama sonrasında City’nin tercih edilen orta sahası uzun bir süre Rodri, Bernardo Silva ve Cherki’den oluştu. biraz Joker gibi kullanildi, korkarim ki tam 10 degil.
Azar yemistir kesinKarısıyla konuşuyorsa ne bk yiyeceksin burhan
Ayyoub u alsınlar gerisini almasalar da olur da o çocuk buralara düşmez...Antonio Nusa,
Amadou Onana, Antoine Semenyo, Ayyoub Bouaddi , Archie Gray
AL, AL, AL !
Google translate yaptim renktas.hangi yapay zeka bu rtaş.
Sınır varken kalması imkansız.ya nelsson da ne ara tamamen umıdınız kestınız taş gıbı stoper herif
Reijnders'in olayı ne valla çok bilmiom bu herifi
Onun taşlığı onun olsun küme düşen takımda 11 e giremeyen zırtapoz nankör...ya nelsson da ne ara tamamen umıdınız kestınız taş gıbı stoper herif
Hala dursun denen adamın ne kadar becerksiz ve Galatasaraylılıktan uzak bir adam olduğunu kavrayamıyorsunuz..Bizim başkanı siyaset frenliyor bence...
euro2024de bayılmıştım bu herife milli takımda
yani bu adamı galiba hayatımda 2 kere bile izlememiş olabilirim veya city maçında denk geldiysem bile hatırlamıyorum, sadece burada çok yazıldığı için ben de reinjders ismini örnek veriyorum izleyip de bildiğimden değil
Başkanın manevi oğlu herhalde bu yeteneksizlikle yıllardır takımda olduğuna göre