Transfer Nöbeti #6

Reinders, Sara'nın 10 numarada daha yetenekli oynayan versiyonu. Transfer sezonu başından beri Sara'nın gitmesini isteyen birisi olarak Reinders gelirse Sara'nın kalmasına daha sıcak bakarım.

6 numara ve önlerinde Sara-Reinders ikilisi zor maçları rahatlıkla kaldırır, kolay maçları da çözecek yetenek paketinse sahiptir.

Reinders'i transfer edersek 10 numara transferi kanatta da oynayabilen, yedek kalmayı sorun etmeyecek birisi olur. Can ya da Encico'dan birisi fazlasıyla mantıklı hale gelir

Tabii burada hoca Sane'ye geçen sene live maçlarında yaptığı gibi çat diye kesiği atabilir. Barış'ı sağa atabilir vs hiç belli olmaz. Bi de işin rotasyon kısmı da var elbette.
Sane maaşı, Leao maaşı, rotasyon için aşırı lüks kaçmaz mi ki

Göreceğiz planlamayı gerçi izleyelim bakalım

Sane maaşı, Leao maaşı, rotasyon için aşırı lüks kaçmaz mi ki

Göreceğiz planlamayı gerçi izleyelim bakalım

valla ben nicelikten yanaydım bu sezon özelinde. Biliyorum Leao isminden sonra söyleyeceğim isimler komik kaçacak ama Leao parasına bir sürü hem geniş rotasyona hem de geleceği parlak diyebileceğimiz yerliler alabilirdik. Melih Bostan, Aral Şişmir, Umut Tohumcu vs.

ben bunun uzun vadede bize çok daha fayda getireceğine inanıyordum hem de nicelik olarak da daha iyi olurdu.

Bunlar can'ı bi şekilde sokacaklar gsmize

yoksa bu leao ismi falan çıkmaz

Leao'yu sadece biz ve Fb'nin istemesi de tuhaf. Hiç piyasası kalmamış herifin haberlere göre. 50-60 milyonlar da yalan. 35-40 teklif gelse gönderirler. Zorunlu kiralamaya bile soğuk bakmazlar.

Villarreal maçına bari 1 transfer gelse izlesek

Olası reinders transfersinden sonra orta sahayı üçlü kurmak lazım derim

Uğurcan
Sallai Davinson Lucumi Jakobs
Torreira
Reijnders Lesley
Sane Osimhen Barış

Gayet makul olur

Leao'yu sadece biz ve Fb'nin istemesi de tuhaf. Hiç piyasası kalmamış herifin haberlere göre. 50-60 milyonlar da yalan. 35-40 teklif gelse gönderirler. Zorunlu kiralamaya bile soğuk bakmazlar.
hacı hiç tartışacak halim yok o yüzden itiraz etmeyeceğim ama Leao'yu ben de hiç istemiyorum

gelirse ağır kazık girecek

fbye bakarak hareket edemeyiz de leao sane rotasyon işi olmaz yani bence 11'e alınıyordur kısacası
bence net 11imiz olmayacak bu sene Okan hocanın son 3 konuşmasından bunu çıkardım, rotasyon demek yedek oyuncu gurubu demek değil Yunus'ta çok süre alacak mesela geniş kadro istiyor adam

O maaşları isteyeceğini sanmıyorum.

6-7ye belki bağlarız, maliyetten bağımsız konuştum, City bırakır diye.
Capalogy.com’a göre city’de 7.7 milyon sabit maaşı ve 1.9 milyon da bonusu var, bu vergiden düşülmüş hali direk cebine giren yani. Herif bize eğer 6-7’ye ok derse yönetimin manchester’a direk teleport olması lazım zaten transferi bitirmek adına, çünkü benim de baya beğendiğim bir adam ama pek mümkün görmüyorum yani, maaşı hariç bonservisi de problem olacaktır zaten. Bizimkiler “kiralık+şarta bağlı opsiyon” cümlesiyle lafa gireceklerdir, city tarafı da “oldu öyleyse biz kalkalım” ile görüşmeyi noktayalacaktır %90.

Capalogy.com’a göre city’de 7.7 milyon sabit maaşı ve 1.9 milyon da bonusu var, bu vergiden düşülmüş hali direk cebine giren yani. Herif bize eğer 6-7’ye ok derse yönetimin manchester’a direk teleport olması lazım zaten transferi bitirmek adına, çünkü benim de baya beğendiğim bir adam ama pek mümkün görmüyorum yani, maaşı hariç bonservisi de problem olacaktır zaten. Bizimkiler “kiralık+şarta bağlı opsiyon” cümlesiyle zaten lafa gireceklerdir, city tarafı da “oldu öyleyse biz kalkalım” ile görüşmeyi noktayalacaktır %90.
O maaş bandını Avrupa’da kimseden alamaz açıkçası. Arabistan’a gitmek zorunda kalır.

Geri
Üst Alt