Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence net 11imiz olmayacak bu sene Okan hocanın son 3 konuşmasından bunu çıkardım, rotasyon demek yedek oyuncu gurubu demek değil Yunus'ta çok süre alacak mesela geniş kadro istiyor adam
Geniş kadro söylemi doğru, ama Leao Sane gibi yüksek maaşlılarla olacak bir olay değil demek istediğim.

Yani Leao alalım rotasyon olsun olayı olmaz. Maaş olarak en az 7 8 ler konusuluyor Sane keza o kadar alıyor, bu deli bir ekonomi

u23e en rahat bulunabilecek mevki kanatken tek milf yabancı hakkımızı kanada kullanmak salaklıktan başka bir şey olmaz mlsf

Olası reinders transfersinden sonra orta sahayı üçlü kurmak lazım derim

Uğurcan
Sallai Davinson Lucumi Jakobs
Torreira
Reijnders Lesley
Sane Osimhen Barış

Gayet makul olur
Olmaz... bizdeki sıkıntı osi ye yakın oynayacak oyuncu olmaması zaten...

---------------------------------Uğurcan-------------------------
Sallai------------Davinson-----------------Abdül---------Jakobs

-------------Torreira/Lesley------------Reijnders-----------------

Barış/Sane------------------Brahim------------------------Leao

-------------------------------Osimhen--------------------------

Gayet güzel

öyle veya böyle Leao için teklif sunmuşuz belli girişimler başladıysa bir şekilde alırız eplden bir talibi çıkmazsa

Ben zaten Sane maaşının üstüne o bonservisi vermeye karşıyım ama bir işe giriyorsak da komik teklifler yapmamız hoşuma gitmiyor
komik degil ki
su an en ciddi talip biziz

oyuncu Arabistan ve Fb gibi futboldan uzak yerlerde devam etmek istemiyor kariyerine
bunu lehimize kullanip Milan'in elini zorlamamizda bir sikinti yok

Peki size bir soru? Sizce 23 yaş üstü bir sol kanat oyuncusu alacak olsaydık lang ı almaz mıydık? Bana bu yüzden leao transferi biraz saçma geliyor...

hacı hiç tartışacak halim yok o yüzden itiraz etmeyeceğim ama Leao'yu ben de hiç istemiyorum

gelirse ağır kazık girecek
Ben de sıcak bakmıyorum zaten 10 numara bölgesi hala boşken ama Fb'ye de gitmemeli bu herif. Yani iki seçenek varsa, ya Fb ya biz alacağız diye, bize gelsin derim. Kerem'in yerine Leao her türlü büyük fark eder.

EPL'den teklif alması rahatlatıcı olurdu şu an.

Leaoyu kiralık istiyorsak bu mantıklı olan zaten çok iyi topçu fenere gitsin istemem ama kiralık alınmalı gelip elimizde patlarsa ikinci Singo vakasıda olabilir kiralık opsiyonlu görmek lazım yönetim bu şekilde düşünüyorsa bu mantıklı oyuncuyu kafalarsak milan bunu kabul edebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt