GSCimbom
Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv
Mehmet Mehmetoglu

Transfer Nöbeti #6 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 452

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
10K
Okunma
438,8K
Sayfa
452/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O maaşları isteyeceğini sanmıyorum.

6-7ye belki bağlarız, maliyetten bağımsız konuştum, City bırakır diye.
Capalogy.com’a göre city’de 7.7 milyon sabit maaşı ve 1.9 milyon da bonusu var, bu vergiden düşülmüş hali direk cebine giren yani. Herif bize eğer 6-7’ye ok derse yönetimin manchester’a direk teleport olması lazım zaten transferi bitirmek adına, çünkü benim de baya beğendiğim bir adam ama pek mümkün görmüyorum yani, maaşı hariç bonservisi de problem olacaktır zaten. Bizimkiler “kiralık+şarta bağlı opsiyon” cümlesiyle lafa gireceklerdir, city tarafı da “oldu öyleyse biz kalkalım” ile görüşmeyi noktayalacaktır %90.

Capalogy.com’a göre city’de 7.7 milyon sabit maaşı ve 1.9 milyon da bonusu var, bu vergiden düşülmüş hali direk cebine giren yani. Herif bize eğer 6-7’ye ok derse yönetimin manchester’a direk teleport olması lazım zaten transferi bitirmek adına, çünkü benim de baya beğendiğim bir adam ama pek mümkün görmüyorum yani, maaşı hariç bonservisi de problem olacaktır zaten. Bizimkiler “kiralık+şarta bağlı opsiyon” cümlesiyle zaten lafa gireceklerdir, city tarafı da “oldu öyleyse biz kalkalım” ile görüşmeyi noktayalacaktır %90.
O maaş bandını Avrupa’da kimseden alamaz açıkçası. Arabistan’a gitmek zorunda kalır.

bence net 11imiz olmayacak bu sene Okan hocanın son 3 konuşmasından bunu çıkardım, rotasyon demek yedek oyuncu gurubu demek değil Yunus'ta çok süre alacak mesela geniş kadro istiyor adam
Geniş kadro söylemi doğru, ama Leao Sane gibi yüksek maaşlılarla olacak bir olay değil demek istediğim.

Yani Leao alalım rotasyon olsun olayı olmaz. Maaş olarak en az 7 8 ler konusuluyor Sane keza o kadar alıyor, bu deli bir ekonomi

---------------------------------Uğurcan-------------------------
Sallai------------Davinson-----------------Abdül---------Jakobs

-------------Torreira/Lesley------------Reijnders-----------------

Barış/Sane------------------Brahim------------------------Leao

-------------------------------Osimhen--------------------------

Gayet güzel

Ben zaten Sane maaşının üstüne o bonservisi vermeye karşıyım ama bir işe giriyorsak da komik teklifler yapmamız hoşuma gitmiyor
komik degil ki
su an en ciddi talip biziz

oyuncu Arabistan ve Fb gibi futboldan uzak yerlerde devam etmek istemiyor kariyerine
bunu lehimize kullanip Milan'in elini zorlamamizda bir sikinti yok

Peki size bir soru? Sizce 23 yaş üstü bir sol kanat oyuncusu alacak olsaydık lang ı almaz mıydık? Bana bu yüzden leao transferi biraz saçma geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt