Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Bu anket kapanacak: .
Normalde 2 hafta once bu isim ortaya cikmis olsa ben istemezdim, yani hala Pape Gueye ya da tarz olarak Fofana gibi birilerin bulunup getirilmesi lazimdi. En kotu Parma'daki Keita bile olurdu.

ama yarin listeyi verecegiz bu saatten sonra Altimira'dan daha iyisini de getiremezler. Hic almasak daha mi dogru olur bilemedim.

Nhaga'nın pas isabeti çok sıkıntılı.Top kazanıyor ama çokta basit pas hataları var malesef,umarım hızlıca gelişir.
Top kazanma işi daha önemli sağına soluna verse bile bizim takımda topu geri hızlı kazanırsan günün sonunda avantaja çevirebilirsin diğer istatistikleri zamanla gelişir oynadığı takımlada bağlantılı olduğunu düşünüyorum.

Bunlarda amrabat oynuyordu en son sakatlanmıştı onun akibeti ne oldu alacaklar mı herifi ?

Transfer falan gelmez bu saatten sonra

Son güne kadar kolpadan teklif yaparlar 2-3 adama gündem oyalansın diye

Bizim takımda göbekten topu sürebilecek hızlı çıkabilecek oyuncu yok. Gueye bunu yapabilir gibi duruyor pahalı olabilir ama o tarz bir oyuncu gerek bize.

433 oynasak keşke

Sara-Altimira
Torreira

Çok fena top oynarız. Ama OB dizilişine aşık bir adam ve kalabalık merkez orta sahaya düşman o yüzden hayal sadece

Geri
Üst Alt