Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Bu anket kapanacak: .
Nunez gelirse kadro olarak önümüze geçerler, lamı cimi yok maalesef.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneki.sakat icardi bundan daha iyi topçu.

Tr liginde iş yapar mı bilmem ama çok gözünüzde büyütmeyin bi edin dzeko etkisi yapamaz.
TAm bir avel

Bu sitedekilerin aksine Fenerbahçe'nin oldukça karmaşık ve organizasyon anlamında kısır bir kadrosu olduğunu düşünüyorum. İstikrarsız oyuncuların ekstralarıyla bazı maçları kotarabildiler. Buna ek buralara nasıl getirildikleri de ortada. Bana göre Beşiktaş'tan farksız bir sezon oynuyorlarken yoğun hakem desteğiyle dağılmanın ucundan döndürüldüler.

Bu saatten sonra lig sertleşecek her takım kendi derdine düşecek. Biz kazandığımız sürece stres onların üzerinde olacak. O maçları oynamak kolay değildir. Sane-Osimhen-Sallai-Lemina-Torreira-İlkay-Davinson-Apo bunlar bu anların topçusudur. Bizde hala 1. hedef lig değil şu an. Aksilik olur Juve turunu verirsek ve tek hedef lig kalırsa herhangi bir takımın bu oyuncu grubundan puan alabileceğini sanmıyorum. CL'den elenene kadar yapabildikleri her şeyi yaparlar. Sonra top bizde olur buna eminim.
hoşgeldin dostum

Abi alın şu adamı Rize ve Juve maçlarına 6 no suz çıkartmayın takımı. Son yıllarda oynayacağımız Juve maçından daha önemli maç var mı delirtmeyin adamı yaw.

Geçen seneki.sakat icardi bundan daha iyi topçu.

Tr liginde iş yapar mı bilmem ama çok gözünüzde büyütmeyin bi edin dzeko etkisi yapamaz.
TAm bir avel
İnanılmaz yanlış düşünüyorsun. Nunez osimhen tarzına yakın. Futbolu sadece gol vuruşu zannetme. İnanılmaz pres gücü olan, sürekli pozisyon kovalayan biri. Biz alsak mutlu olacağım bir isim.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yerlerden transfer yapmama konusunda emir vs mi geldi diyenleri haklı çıkaracak bir tavır var ortada. Hiç altı boş değil gece yaşananların üstüne.Dibine kadar siyasete batmış durumda futbol. Bu şartlar altında akıl mantık işi değil hakikaten takip etmek.
arap liginden beter edecekler ligi bu gidişle. sene sonu da okçu bilal oğlanı başkan seçerler babacığı da kante hediye etti şimdiden zaten

Biraz da bardağın dolu tarafına bakıp kendimizi serinletelim:
-Barışın cezası bitti
-Singo iyileşti
-Sane 1-2 haftaya döner
-Takıma 2 tane alternatif kanat geldi
-Orta sahaya genç de olsa bir oyuncu geldi
-Baba 6 numara alsak da Juventus'a elenebiliriz veya en fazla gelecek turda elenmemiz (gerçekçi bakarsak) kesin gibi
- Haftada bir oynanacak maçlarda Galatasaray çok puan kaybetmez, finalleri her zaman iyi oynamıştır, oynayacaktır.

Geri
Üst Alt