Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Emre Özcan çok mu biliyor
O ligi anlatıyorlar maçlarda dikkatini illaki çeker diye öyle yazıyor.

Bende az çok maç izlerim ama böyle isimde bir oyuncu olduğunu bugün ilk defa duydum.

Mesela geçen sene Betis-Chelsea Konferans final maçını izledim böyle bir adam hatırlamıyorum.

Sonra az önce baktım listeye geçen sene yedekmiş. Johnny Cardoso Atletico'ya transfer olunca yerine ilk 11'e bunu koymuşlar.

6 ay sonrada satmaya çalışıyorlar bana pek mantıklı gelmedi. Oyuncuyu tanımam etmem sadece sürece bakıp yorum yapıyorum.

Yüzde yüz seçimle alakalı.

2 ayda borç göstermek istemiyor, onun o sinsi hareketlerini bütün taraftar anlıyor.

Ama şunun farkında değil 30 milyon taraftar senin divan da ki 1000-2000 güvendiğin adamı anında siler.
Taraftarın kongreyi etkileme gücünü hafife alıyor. Oysa ilk seçildiği zaman Erden Timur etkisiyle taraftar desteği genç üyelerin etkilenmesi sayesinde kazanmıştı bunu unutuyor.

Hemen hemen aynı maliyete Ugarte mi Altimira mı gelsin?

3. Ligden almislar ilk sezon pek oynamamis sonraki 2 sezon rotasyonun degisilmezi olmus ..
Barca istedi muhabbeti de kolpa tamamen..Herif alt yapidayken 3. Lig takimina gitmis oradan 3 kulup degistirmis hala barcanin nasil geri alma opsiyonu olsun...Bu kariyerdeki bir adami Citynin isteme olasiligi da 0..
O kisimlar sanki taraftari gaza getirmek icin uydurukmus gibi

Geri
Üst Alt