- 3 Temmuz 2012
- 132.664
- 83.037
- 5.198
okan buruk dursun başkandan azarı yemiş para ver dedigi icin
ben öyle anladım
ben öyle anladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
armando ne ara sivrildi de körelecekAlmayin abi armandoyu falan adamin köreltecek
Hemen kiralayin. Hatta renatoyu da kiralayin valla oynatmaz bu adam gencleri
Nunez oynadığı her lligde elini kolunu sallayarak pozisyona girebilen birisi o fizik gücüyle, hızıyla. Adamın en büyük sorunu kalenin yerini bilmemesi. Bu yüzden Arabistan'da bile eleştiriliyor. Fenerin en büyük ihtiyacı bitirici forvet. Skor yükü tamamen Talisca ve Asensio üzerine binmiş durumda. Nunez buna çare olabilecek birisi değildi, herif Liverpool taraftarını bile ruh hastası yapmıştı. Bugün birisi daha yazmıştı Klopp'u futboldan bu herif soğuttu diye, haklılık payı varNunez'iz olmaması iyi olur. Nunez bizim ligde ciddi iş yapacak forvet tipi.

resmen dalga geçtiler bizimle15 gün önce para sıkıntımız yok diyen adam şimdi bütçenin çoğunu yazın harcadık elimizdeki oyuncuları kullanacagiz singo yeni transfer gibi oldu kısacası para yok diyor. Başkanı ayrı hocası ayrı yalan söylüyor.
Yaw ne korumasıOkan o kadar yanlış yapıyor ki bunları koruyarak. Yarın es kaza puan olarak önümüze geçtikleri an bunlar kendilerini kurtarmak için direkt Okan'ı yiyecekler halbuki.
Açık açık şuraya şuraya transfer istedim, hiçbirini yapamadılar diyip ihaleyi yönetimin kucağına bırakması lazımdı.