- 26 Ocak 2021
- 39.348
- 38.376
- 2.623
Juveye zaten elenecez. Ondan sonrada haftada mac 1 maç leminayi koruyalim yeter 13 mac var yav. Lemina 11 inde oynasa samp olur bu takım. Hadi 2 tanesini kestim yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olan sakatsiz elenmektir benceAvrupa'dan neden elenmemiz gerektiğinin nedeni şu bölüm eğer üst tura kalırsak fikstürün arasına 2 tane baba maç gelecek ki Lemina'nın alternatifi yok hayırlı olan elenmemizdir.
Burada ya prime mod açacağız ya da çift kulvarda giderken yok olacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 314454
Umarım öyle olur hayal kurmaya gerek yok başkan bile buna müsaade etmiyor seneye iyi bir kadro, iyi rotasyon dengesiyle sonuna kadar zorlayalım ama bu sene o sene değil bu şerefsizler şampiyon olmamalı.Hayırlı olan sakatsiz elenmektir bence
Biz oraya kalmayacaz zaten olum neyini dert ediyon oranın. Juve ilk maç burada 3-1 falan Torinoda da 2-0/3 -0 ile toplamda 5-1 / 6-1 ile eleyecek bizi.Avrupa'dan neden elenmemiz gerektiğinin nedeni şu bölüm eğer üst tura kalırsak fikstürün arasına 2 tane baba maç gelecek ki Lemina'nın alternatifi yok hayırlı olan elenmemizdir.
Burada ya prime mod açacağız ya da çift kulvarda giderken yok olacağız.
Geçen 2 senede de aynısını demiştim tepki gösterenler olmuştu yine aynısını diyorum babamızın ligini almak istiyorum bu şerefsizlere kupa vermeyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 314454
Lemina ile hem lig hem Avrupa gitmez zaten şimdiye kadar fazla bile süre aldı şu an kaleciden daha fazla süre alan 7 oyuncu var bunlar patlamaya başlarsa toparlanamayız makul olan seneye varımızla yoğumuzla doğru kadroyla denemekten geçiyor.avrupadan vazgeçmek konusuna katılmıyorum gidebildiğimiz yere kadar gidelim hatta 2.kez uefa kupası isterdim hem ali sami yen'in vizyonu için hem rakiplere daha iyi ders olması için
abartmağa gerek yok
barış ve osimhen son 2 ay kala hayvan modu açarlar,, sane’de taşımaya başlar
özellikle juveye felan elenirsek kalan lig maçlarının hepsini kazanırız, öyle liverpool dönüşü içerde bjk maçına felan benzemez yani
2 oyuncu form tutsa hepsini dörtler döneriz
City maçında başka kim sarı kart sınırındaydı bari onlarda temizleselermiş ilk maç oynamayıp Konya deplasmanına daha diri gelselermiş.Biz oraya kalmayacaz zaten olum neyini dert ediyon oranın. Juve ilk maç burada 3-1 falan Torinoda da 2-0/3 -0 ile toplamda 5-1 / 6-1 ile eleyecek bizi.
akışına bırakalım salıp bilerek elenmek yakışmaz mücadele ile elenelim eleneceksek ligi her türlü telafi ederiz okan buruk aşırı hata yapmadıkçaLemina ile hem lig hem Avrupa gitmez zaten şimdiye kadar fazla bile süre aldı şu an kaleciden daha fazla süre alan 7 oyuncu var bunlar patlamaya başlarsa toparlanamayız makul olan seneye varımızla yoğumuzla doğru kadroyla denemekten geçiyor.
Olay şuna dönerse kafayı sıyırırız orta sahasız Allah'a emanet gideriz.akışına bırakalım salıp bilerek elenmek yakışmaz mücadele ile elenelim eleneceksek ligi her türlü telafi ederiz okan buruk aşırı hata yapmadıkça