Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 28.128
- 21.527
- 1.388
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Havalimanındayım uyku yok@Gökhan Aytepe uyudun mu
Ah ah bir rakibi olsa cebinde ki akrepi bırakır seçimde kaybetme ihtimaline karşi. Gider ruize basar parayi da yok ki iste rakibi çekinmiyorda taraftardan.öyle yok demek isterim
ama azıcık bile korkmuyorlar ki taraftardan
Nhaga mı karşılıcan heisHavalimanındayım uyku yok
Bileti bilerek bugüne aldık transfer görürüz diye ,Nhaga mı karşılıcan heis![]()
Transfer sezonunda bizi gören Dursun başganAllah'in morukları buna oy vermemezlik yapmasın söylenmesin diye iyi bir orta saha aldırmaması nereden baksan ihanet. 2 yıl öncede sağbeksiz bıraktiydi takımı
Transfer sezonunda bizi gören Dursun başgan
Kalmaz 2 sezon daha , yazın dehleriz2 sene sonra hangi pozisyonsuz birakacak acaba
Aday çikmaz karsisina reis temsili adayi yener.Kalmaz 2 sezon daha , yazın dehleriz
İnandım Ağa Allah senden razı olsunWhats up Nhagga'nın 2 tane 90 dakikasını izledim çünkü ona göre sövmeye hazırlandım
6 numara özellikli Gedson vari bir çocuk. Geliştirilmesi gereken özellikleri çok bariz ama en bariz yeteneği sürati ve topla dikine yardırması bir 6 no olmasına rağmen
Şu çocuğu Ocak başında indirseydin lige de hazırlardın, Fethiye Methiye oynatırdın.
o is yatali cok oluyor dursun veto ettiUğur
Ruiz tarafı olabilir diyor PSG işi yokuşa sürüyormuş lan Gardi'yi yollasanıza işi bitirsin.
Ugarte'de manu zorunlu opsiyon istiyormuş bizimkiler zorunlu istemiyormuş.
Bu ikisi olmazsa Maestro veya Dennis için girişimler başlayacakmış.
Erken degil mi? Koskoca iki gunumuz var dahaUğur
Menajerler Ruiz tarafı tamam diyor, PSG işi yokuşa sürüyormuş
Ugarte'de manu zorunlu opsiyon istiyormuş bizimkiler zorunlu istemiyormuş.
Bu ikisi olmazsa Maestro veya Dennis için girişimler başlayacakmış.
İnandım Ağa Allah senden razı olsun