Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 28.128
- 21.527
- 1.388
tamam Dennis olur
ulan hatta Maestro da olur yanında Ümit hediye etçeklerse
ulan hatta Maestro da olur yanında Ümit hediye etçeklerse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dndhdbdbTakılıyorum be Nedimim , ama hakkaten inandımScout tayfa değilim ya Nkunku mu ne onu bile bilmiyorum diye geçen burada taştaş oğlanına çevirdiler beni
Transfer olmuş bari izleyelim 2 maçını dedim. Birinde 7.2 birinde 6.1 mi ne oynamış bilerek iyi ve ortalama maçını seçtim.
Uğur
Menajerler Ruiz tarafı tamam diyor, PSG işi yokuşa sürüyormuş
Ugarte'de manu zorunlu opsiyon istiyormuş bizimkiler zorunlu istemiyormuş.
Bu ikisi olmazsa Maestro veya Dennis için girişimler başlayacakmış.
sen de mi kolpalıyodun motz 6 saat önceBenim 6 saat once dedigimin aynisina demis, kolpaci herif.
sen de mi kolpalıyodun motz 6 saat önce
Son 20 senedir aynı şeyi diyorlarAvrupadan elenelim gitsin diyenler bence Galatasaray taraftarı olma kısmını gözden geçirsinler.
Oyle demedi. Menejerler biz bu isi bitirebiliriz dedi ama ben Ruiz’in tarafi hazir diye birsey duymadim. Gerci cok dikkatli de dinlemiyordum. Bir yandan calisiyorum. Yatin uyuyun. Ruiz falan olmaz.Uğur
Menajerler Ruiz tarafı tamam diyor, PSG işi yokuşa sürüyormuş
Ugarte'de manu zorunlu opsiyon istiyormuş bizimkiler zorunlu istemiyormuş.
Bu ikisi olmazsa Maestro veya Dennis için girişimler başlayacakmış.
Ne olacaksa bu 24 saatte olur son gün anca yurt içi bir hareket olur gibi geliyor o yüzden yarın kritik gün umarım kuş taşa çarpar bir şeyler olur da Ruiz filan düşer.
Olmaz oda çunku adam oyle bir karakterde biri değil mulayim bir ispanyol.Şablon güzel ama okan böyle bir fanteziye asla girmez nhagayı da oynatmaz zatenUğurcan
Singo Davinson Jakobs
Sallai Nhaga Torreira Sara Barış
Osimhen Lang
Juve 11'im mevcut şartlarda