Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 87 54,4%
  • Sol Stoper

Oy: 26 16,3%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 7 4,4%
  • 10 Numara

Oy: 40 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    160
Ne olacaksa bu 24 saatte olur son gün anca yurt içi bir hareket olur gibi geliyor o yüzden yarın kritik gün umarım kuş taşa çarpar bir şeyler olur da Ruiz filan düşer.

Uğur

Menajerler Ruiz tarafı tamam diyor, PSG işi yokuşa sürüyormuş

Ugarte'de manu zorunlu opsiyon istiyormuş bizimkiler zorunlu istemiyormuş.

Bu ikisi olmazsa Maestro veya Dennis için girişimler başlayacakmış.
Oyle demedi. Menejerler biz bu isi bitirebiliriz dedi ama ben Ruiz’in tarafi hazir diye birsey duymadim. Gerci cok dikkatli de dinlemiyordum. Bir yandan calisiyorum. Yatin uyuyun. Ruiz falan olmaz.

Dennis'e okey ya. Maestro da. Boş bırakmayın 1 kişiyi, lazım oluyor işte sakatlık vs.

Ne olacaksa bu 24 saatte olur son gün anca yurt içi bir hareket olur gibi geliyor o yüzden yarın kritik gün umarım kuş taşa çarpar bir şeyler olur da Ruiz filan düşer.

Tekme tokat dovusmeleri lazim campos yada enrique ile ruizin bu saatten sonra buraya dusmesi icin unut onu. :asd: Olmaz oda çunku adam oyle bir karakterde biri değil mulayim bir ispanyol.

Uğurcan
Singo Davinson Jakobs
Sallai Nhaga Torreira Sara Barış
Osimhen Lang

Juve 11'im mevcut şartlarda​

Ugurun 10 senedir bir tane tuttugu transfer olmadi herhalde

Kanteyle gaza gelmelere bak puahahhahha

Zamanında Mostafa Muhammed o haksız kırmızıyı gördüğünde,arda konuştuğunda ve fatih terim yalnız bırakıldığında böyle gaza gelecektniz.Sosyal medyada her yerde zayıf kaldınız.Sokuk bjklilere ezdirdiniz bizi

Başlarım transferine ya.fbnin köpek muhabiri bıyık altından sinsi sinsi karıştırmayalım kantenin nasıl geldiğini falan diyo.Sanki yarın Tanri ağızlarının ortasına baltayı indirmeyecek,sanki yukarıdaki gormuyo dalavereyi.benim hoşuma gidiyor açıkçası bu yavşak yavşak ağızlarla konuşmalar.

Yarın yine cinci merale,Allahin topu can aydogumusa küfredecek bu bit sürüsü

Nesyri 1.5yıl imzalamış

1.5yıl için araplar neden 15m bonservis versin??

Zaten sözleşmesi de fesh edilen topçu. Kante-nesyri olayında fırıldaklık var araştırılsa neler çıkar kim bilir

Geri
Üst Alt