Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 88 54,7%
  • Sol Stoper

Oy: 26 16,1%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 7 4,3%
  • 10 Numara

Oy: 40 24,8%

• Kullanılan toplam oy
    161
Nacim 2 maçını izledim atlaya atlaya, şimdi bu çocuk hem daha 18 yaşındayımı bağırıyor yani ham olduğu, tecrübeye ihtiyacı olduğunu çok belli ediyor. Mesela biz savunmadan top çıkartırken oyuncuların artık otomatiğe bağladığı şeyler var ya, bakmadan bile bazen pas atarsın yani refleks olmuştur artık. Hah böyle şeyler bu çocukta yok mesela. Yani en basit hamle için bile kafasını bi kaldırıp bakma ihtiyacı duyuyor, yani o tecrübeyle oluşmuş refleksler yok. Bu nedenle burada oynarken NET 1-2 defa topu kaptırma hatası yapar bu yüzden kızmamak ve çöp çekmemek lazım.

Artılarını sayayım 2 maçtan yola çıkarak;

- Rakibe yapışıyor kene gibi.
- Hızlı.
- Topu kapmak için ayağını iyi sokuyor yani bu bi yetenek mesela, dan dun girip faul yapmak başka bir şey gerçekten topu almak için ayağını iyi uzatma olayı başka
- Ve NET en önemlisi bi 6 numara olmasına rağmen Gedson gibi yardırıyor hacı topu alınca. Gerçekten önünde boş alan bulduğunda bi anda orta sahada mesafe kat ediyor.

Ama çok net eksilerini sayayım sana,

- Zaten tecrübe ihtiyacının çok bariz olduğunu yazmıştım. Oluai gibi yaşına göre olgun diyeceğimiz bir oyuncu değil gibi.
- Pasları kötü demeyeyim ama yani bu çocukta o geriden iyi uzun pas atarım becerisi yok. Bu konunun üstüne düşülürse atıyorum 4-5 sene sonra iyi bi pas atıcı olabilir.
- Hava toplarında zayıf.

Özetle bu çocuğun potansiyeli bana göre şu; 6 numara oynayabilen bir Gedson.
Dombili kaan yerine oyuna atılabilir olarak görüyormusun

Dombili kaan yerine oyuna atılabilir olarak görüyormusun

Tabii ki çok net. Çocukta fizik var çünkü. Yani öyle güçsüz bir şey değil. Bir de oyun tarzı tempolu yani hani çapa 6 numara değil. O yüzden dedim potansiyeli 6 oynayabilen bi Gedson diye. Hareketli bi çocuk.

Bu çocuğu gözün kapalı her maç son 15 dk at sahaya. Ama dersen ki mesela Göztepe deplasmanına gidiyoruz ilk 11 başlatır mısın? Abi o kadar bıçak sırtı ki, bu çocuk o maçın sonunda ya "tamamdır hacılar bu çocuk seneye net ilk 11 oyuncumuz" dedirtir ya da Arda misali "bunun daha çok yolu var" dedirtir.

Tabii ki çok net. Çocukta fizik var çünkü. Yani öyle güçsüz bir şey değil. Bir de oyun tarzı tempolu yani hani çapa 6 numara değil. O yüzden dedim potansiyeli 6 oynayabilen bi Gedson diye. Hareketli bi çocuk.

Bu çocuğu gözün kapalı her maç son 15 dk at sahaya. Ama dersen ki mesela Göztepe deplasmanına gidiyoruz ilk 11 başlatır mısın? Abi o kadar bıçak sırtı ki, bu çocuk o maçın sonunda ya "tamamdır hacılar bu çocuk seneye net ilk 11 oyuncumuz" dedirtir ya da Arda misali "bunun daha çok yolu var" dedirtir.
Yaw heyecanlandım şimdi ama :asd: Umarım süre veririz bu arkadaşa ya

Şimdi videolara tabii sadece güzel şeyleri koyuyorlar ama paylaşma sebebim başka

Yaptığı ve yapamadıklarıyla şu videodaki ilk 2 dakika çocuğun oyun tarzını %100 anlatıyor. Yani o gol atmasını veya başarılı top çalmayı falan değil de tamamen oyun tarzına bakın, video o anlamda çok çok iyi bi referans olmuş

Kaan yerine süre almazsa söveriz zaten hep birlikte :asd:
Ben kayseri maçinda bile sövdum oyuna giriyor diye. O göbeğiyle maç falan yapmamalı da işte... Hadi icardi neyse seviyon ediyon yıldız diye gonlunu hos edeyim diyon ok. Kaan kim lan şuna niye 500 kilo olmussun diyen yok kulupte yani.

Şimdi videolara tabii sadece güzel şeyleri koyuyorlar ama paylaşma sebebim başka

Yaptığı ve yapamadıklarıyla şu videodaki ilk 2 dakika çocuğun oyun tarzını %100 anlatıyor. Yani o gol atmasını veya başarılı top çalmayı falan değil de tamamen oyun tarzına bakarsanız %100 yansıtıyor.

Benim için referans Porto, Benfica&Sporting gibi takımlara karsı gösterdiği performans, bu maçlarda ayakta kalmış gibi duruyor ki sporting ilk 8 yapmıs bir takım CL de

1770168715567.webp

Bu dursuna para harcamazsan yine başkan olursun masalını kim sıktı acaba ? Muhtemelen 90 küsür yaşlarında bi güruh kafaladı bunu
Tamam oyu liselilerden alıyorsun eyvallah ama dursun şu transfer döneminin tüm sorumluluğunu üzerine almış oldu taraftar nezdinde.
Ultraslan bu sefer dik durursa en ufak başarısızlıkta liseliler bile kurtaramaz dursun ağlaya ağlaya gider. Ha çok umrunda da değildir zaten misyonunu tamamladı çoktan

Dozumuzu alalım, diziye kaçar.

İyi nöbetler dostlar

Bu dursuna para harcamazsan yine başkan olursun masalını kim sıktı acaba ? Muhtemelen 90 küsür yaşlarında bi güruh kafaladı bunu
Tamam oyu liselilerden alıyorsun eyvallah ama dursun şu transfer döneminin tüm sorumluluğunu üzerine almış oldu taraftar nezdinde.
Ultraslan bu sefer dik durursa en ufak başarısızlıkta liseliler bile kurtaramaz dursun ağlaya ağlaya gider. Ha çok umrunda da değildir zaten misyonunu tamamladı çoktan
Ihtiyar heyetinden korkuyor yazin 30-35 75 verdiya paşa ki 30 verdigimiz adam 10 mac bile yapamadi birde. Ustune devre de birde tekrardan herifin birine 35-40 verirsem beni parçalarlar diye dusunuyor.

Ben kayseri maçinda bile sövdum oyuna giriyor diye. O göbeğiyle maç falan yapmamalı da işte... Hadi icardi neyse seviyon ediyon yıldız diye gonlunu hos edeyim diyon ok. Kaan kim lan şuna niye 500 kilo olmussun diyen yok kulupte yani.

İnanılmaz sinir oluyorum kaan'a kilo mevzusu delirtti beni. ve inadına inadına hala şu herifi oyuna alıyor bu okan yüzünden gezegeni terk edicem.

Geri
Üst Alt