Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 99 54,1%
  • Sol Stoper

Oy: 29 15,8%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 7 3,8%
  • 10 Numara

Oy: 48 26,2%

• Kullanılan toplam oy
    183
  • Bu anket kapanacak: .
RTE yardım etmiş vay be ülkede millet açlıktan kırılıyor elini kipirdatmiyor sikeciler için transfer sürecinde aktif rol alıyor yazıklar olsun.

bi daha bu forumda umarım büyük laflar edilerek konu açılmaz da yine patlamazsınız

Sözlükte biri stopere ozan kanak ve yusuf akçiçek çekelim demiş bence mantıklı. Salih Özcan'a da soğuk değilim sağbek yedeği ve 10 numara ile de yeterli hale geliriz

Bu takıma direkt oynayabilecek bir "6" numara almamak ihanettir. Galatasaray taraftarı bu ihaneti asla unutmaz. Dursun Özbek ve yandaşları Fatih Terim'i getirdiği halde baskın seçimi nasıl kaybettiğine baksın.

Salaklık bizde

Kocaeli, antep maçlarını kazanıcaktık puan farki olacaktı 8, bak bakalım gram ümitleri kalıp yapabiliyorlarmıydı şu transferleri

Sırf alternatif yokluğundan, yedekten girecek adam bulamadığımız için pisi pisine gitti puanlar

Oysaki son 4 yılın en kolay şampiyonluk senesi olacaktı
Salaklik bizde degil hakaret anlaminda soylemem Galatasarayi yonetenlere ama yedek kadron olmazsa Ahmet Kutucuya felan kalirsan puan kaybedersin

Son gün Nhaga yı alıyorsun, ilk gün hemen alaydın da bari adapte olaydı.

Transfer dönemi kapandıktan 1 gün sonra transfer yapan ilk takım heralde al ittihad oldu ?
İlginç bir hikaye cidden
Arap kafası abi
Kimse hikaye anlatmasın
Zamanında ne transferler yetişmedi yattı
Hepsi hikaye
Limit falanda hikaye
Maaaşı ne abi hiç şeffaf işler dönmüyor

Biz burada bizzat cumhur gücüyle kollanıyorlar yazdığımızda bazı akpsporlu cimbomlu arkadaşlar koskoca cumhurun işi gücü yok, fb ile mi uğraşacak diyordu. Tabi canım muriç, m.özil, kante bunlarda hükümetten kimse devreye girmedi. Hacıoğlu denen herif cumhur arkasında durmasa bize böyle efenelebilir mi? Adam resmen köpek çekiyor bize, teröristbahçe'ye canım cicim, eee bu olayları görem hakemler şimdi nasıl şikrinyar'a kırmızı versin? Ben hakem olsam bende güçlünün yanında olurum, maalesef bu ülkede düzen böyle! Bu kante işinden sonra daha beter doğranacağız, sen istediğin kadar güçlü ol bir erken kırmızı karta bakar iş, maalesef ben dün akşamdan sonra şampiyonluğun hükümet gücüyle fenere verildiğini düşünüyorum. Dursun'da pes etmiş gözüküyor zaten boşa transfere gerek yok diye düşünüyordur. Ayrıca okan hocayıda şu otel işinden pıstırdılar, belkide gizli çekim görüntü filan var ellerinde seni rezil ederiz filan dediler. Hiç paranoyaklık filan demeyin, koç denen herif gözü karartmış her naneyi yer, zaten erden timur'u da o attırdı içeri ben dün geceden sonra bayağı ümitsizim arkadaşlar. Bunlar aziz ve ali şen gibi mafya adamlar döneminde bile bu kadar kollanmadı, bu sezon çok başka işler dönüyor. Son olarak bizim taraftarında bu olaylarda suçu büyük her zaman hükümet yanlısı bir profil çizdik ve fenerliler kadar organize olup hükümete bir tepki veremedik. Adeta kaderimize razı olduk, bu sezon avrupayı geçtim, şampiyon olursak 44 yaşındayım, en anlamlı mucizevi şampiyonluk olur derim. Nunez filan gelir bizde başka adam almazsak Okan hocayı sevmeyen biri olarak heykelini floryaya diksinler.

Foruma çok yazmam. Sadece okur geçerim. Şimdi yazacağım ama..

Bu şikeci k*peklerin Kante transferinde yüzsüzce RTE iması yapıp sonra yapı yapı diye zırlamaları kanıma dokunuyor
Bu kadar aşağılık olunmaz.
Nasil olduda ertesi sabah iste söke söke açiklik verme zorunda kaldilar

Bari stoper yok Ozan Kabak falan alın home-grown aynı zamanda..

Manyak ettiniz be, lanet olsun..

Sattınız değil mi bu sene şampiyonluğu ? Yok başka açıklaması yok, delireceğim

Zayıf olan bölgelerini daha da zayıflatıp, onlar adına hiç de elzem olmayan bir bölge için 35 yaşındaki adama 60 milyon taahhüt altına girdiler..

Kante (o da prime Kante) iyi, kusursuz bir takımın, işleyişine katkı sağlar ancak bir çok mevkide soru işareti olan bir takımda liderlik yapıp takımı sırtlayacak bir oyuncu değil bana göre..

Kanatları, bekleri ve nokta santrofor pozisyonları onca harcamaya rağmen hala büyük soru işareti.. Biz berbat yönetiliyoruz ama bizden daha berbat yönetiliyorlar..
oraya da çekerlerse iş yapacak bi adam eksik noktaları kalmıyor bence. ligde avrupada oyuncuları dinlendire dinlendire oynatıyorlar. yıllardır orta sahayı süpürdüğümüzden aldık bunca kupayı basrol de toreira. makina gibi işledi bu zamana kadar. kante bu is için çok ideal topcu. tabi hatırladığımız gibiyse. gerçi yari performansı yapsa ligde iş yapar. talisca sorumsuz herifin teki kazanana kadar bunlar yarım sezon geçti. kante için aynı sey gecerli değildir bana kalırsa. direkt katkı alacakları oyuncu.

arabistana giden yusuf transferinde de recep ağabeyin parmağı var mı acaba

Geri
Üst Alt