Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 102 53,4%
  • Sol Stoper

Oy: 33 17,3%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 7 3,7%
  • 10 Numara

Oy: 49 25,7%

• Kullanılan toplam oy
    191
  • Bu anket kapanacak: .

Şu çocuğu alın bari yav yerli yetiştirme , Kutucu İstanbul dışına çıkmak istemiyordu kafa kafaya takas edersiniz. Hem sağ bek hem sağ stoper yedeğin olur

Bu kadar taraftarı olup ta, 3 senedir arka arkaya şampiyon olan, ligin maddi anlamda eli en rahat konumundaki kulübün başındakilerin bu rezilliği ve kepazeliği artık dayanılmaz noktaya geldi.

Bunlara teplki geçen hafta Kayseri maçında verilmeliydi ama tribünler o gün çok sakindi. O gün gereken tepkiyi verebilseydi tribünler afedersiniz o Dursun ve Simitçi denen şahsiyetle seve seve gerekeni yapacaktı.

Adamlar geçen sene mourinhoyu teneke bağlayarak gönderdi onların aldığı oyuncuların bir önemi yok.Biz juve maçına odak transfer yapmamız lazım.

Biz burada bizzat cumhur gücüyle kollanıyorlar yazdığımızda bazı akpsporlu cimbomlu arkadaşlar koskoca cumhurun işi gücü yok, fb ile mi uğraşacak diyordu. Tabi canım muriç, m.özil, kante bunlarda hükümetten kimse devreye girmedi. Hacıoğlu denen herif cumhur arkasında durmasa bize böyle efenelebilir mi? Adam resmen köpek çekiyor bize, teröristbahçe'ye canım cicim, eee bu olayları görem hakemler şimdi nasıl şikrinyar'a kırmızı versin? Ben hakem olsam bende güçlünün yanında olurum, maalesef bu ülkede düzen böyle! Bu kante işinden sonra daha beter doğranacağız, sen istediğin kadar güçlü ol bir erken kırmızı karta bakar iş, maalesef ben dün akşamdan sonra şampiyonluğun hükümet gücüyle fenere verildiğini düşünüyorum. Dursun'da pes etmiş gözüküyor zaten boşa transfere gerek yok diye düşünüyordur. Ayrıca okan hocayıda şu otel işinden pıstırdılar, belkide gizli çekim görüntü filan var ellerinde seni rezil ederiz filan dediler. Hiç paranoyaklık filan demeyin, koç denen herif gözü karartmış her naneyi yer, zaten erden timur'u da o attırdı içeri ben dün geceden sonra bayağı ümitsizim arkadaşlar. Bunlar aziz ve ali şen gibi mafya adamlar döneminde bile bu kadar kollanmadı, bu sezon çok başka işler dönüyor. Son olarak bizim taraftarında bu olaylarda suçu büyük her zaman hükümet yanlısı bir profil çizdik ve fenerliler kadar organize olup hükümete bir tepki veremedik. Adeta kaderimize razı olduk, bu sezon avrupayı geçtim, şampiyon olursak 44 yaşındayım, en anlamlı mucizevi şampiyonluk olur derim. Nunez filan gelir bizde başka adam almazsak Okan hocayı sevmeyen biri olarak heykelini floryaya diksinler.
Zaten üç şampiyonlukta da durum farklı değildi hakemler yine aynı Zaten olabildiğince kolluyorlar son maçlarında bile başka takım olsa 9 kişi kalıp puan kaybederdi çok şükür ki ilahi adalet var hep kırılma anlarında no name anadolu takımı topçularından goller yiyip kaybetmeleri tesadüf değil bir yerde patlayıp hakkettiklerini alıyorlar inş yine böyle olur

adamlar her türlü federasyon ve hakem desteğini alsın, seni bunla suçlasın

her türlü hükümet desteğini alsın, iftiraları sana atsın

her maç başka topçuları zkini rakip tribünlere gösteriyor, en ufak tepki ve ceza yok.

fbnin rezillikleri ve kayrılmasına alıştırıldı bu ülke aynı dün transfere yardım eden adam ve partisi gibi, kimse konuşmuyor.

başkan denilen herif de hiçbirine ses çıkartamasın üstüne üstlük her konuşmasında haklıyken haksız duruma düşüp camiasını rezil etsin. yanında bi şeyler yapmaya tek adamı da ite köpeğe yedirdi, napıyorsa etrafındaki GS umrunda olmayan 5-10 tane malın yönlendirmesiyle yapıyor. allah kahretsin senin gs lisesi kazandığın günü

nhaga için scout31 videosu yok mu uzun vaya 90 dakikalık benfica/porto maçı linki falan

Yemişim feneri bu transfer döneminin 1 tane ana hedefi vardı o da defansif orta saha, onu da almadık.

En çok sıkıntıyı Lemina yokken ve Osimhen yokluğunda Icardi oynarken yaşadık ilk devre, ikisine de çözüm bulunmadı.
Şimdi Osi yokken sola Lang'ı atıp, en uca Barış'ı koyabiliriz de, Lemina'yı yedeklememek cidden delilik.

Bari Bissouma'yı bitirebilsek kalan dönemde. Aynı profil değil ama sonuçta iyi bir 6-8.

Şimdi Osi yokken sola Lang'ı atıp, en uca Barış'ı koyabiliriz de, Lemina'yı yedeklememek cidden delilik.

Bari Bissouma'yı bitirebilsek kalan dönemde. Aynı profil değil ama sonuçta iyi bir 6-8.
İkna edemediler, Bissouma da 4 ay kendimi gösteririm sonra da iyi bir kontrat alırım kafasındadır muhtemelen.

Geri
Üst Alt