Nhaga Sonrası Son Transfer Hangi Mevkiye Olmalıdır?

• Ön Libero

Oy: 109 53,7%
  • Sol Stoper

Oy: 34 16,7%
  • Sağ Bek

Oy: 0 0,0%
  • Forvet

Oy: 8 3,9%
  • 10 Numara

Oy: 52 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .

Bu camia var ya Epstein ve müridlerinden daha iğrenç bir camia. Helak edilen Lut kavminden daha çok helak edilmeyi hak ediyorlar. Sorun transfer falan değil sorun iğrençlikleri, midesizlikleri.

Ve bunu devlet erkanı eliyle yapıyorlar o zoruma gidiyor. Cumhurbaşkanımız ülkenin başka sorunu yokmuş gibi yurtdışı seyahatinde transfer ayarlar. Spor bakanı başka kulübe gidecek futbolcuyla görüşme yaparak bunlara yönlendirir. TFF başkanı cinsel organını gösteren futbolcularına ceza vermemek de sorun görmez. Verse de kupa maçlarına denk getirir.

Bütün bu sorunların içinde bu kulübün en büyük düşmanı bunlar mı? Tabi ki de hayır, cevap basit. "DURSUN ÖZBEK ve YÖNETİMİ" ve bunları ibra eden yeniden seçen hainler ordusu.

Asıl komiği de biz hiç yapmıyoruz hep siz yapıyorsunuz, aaa ilk defa bize de kıyak geçtiler diye şaşırmaları.

Sanki talimat gelmese yapacak her transfer dönemi zorla kavga dövüş transfer yaptırıyoruz adamın transfer alerjisi var. Bizim yönetimler alışmış biz ne zaman şampiyon olsak teknik direktör faktörüyle olduk. Bizim tarihimiz genetik kodumuz bu
tamam da okan bana singo al yeter dar rotasyonla da yaparım demedi mi? ben papaz seviyorum kaan ı icardiyi ilkayı berkanı günayı oynatırım demedi mi? neden dursunu adresliyorsun sürekli?

Sağlık heyetimiz bu hiç sakatlanmamış diyerek veto etti

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ajax'ta istedi Altimira'yi onlarda kiralik teklif yaptilar transferin son gununde ama Betis vermedi, parayla gelirseniz konusuruz demisler.

Yani bonservisi icin ciddi para verirsek adamlar birakir oyuncuyu.
Direk bonservis yada zorunlu satın alma dışında bırakmaları mantıksız zaten kendileri için.

Altimira'nin onlibero olarak oynadığı iki maç var. Biri Real Madrid 5-1 yenilmisler. Biri de Celta 72 de çıkmış berabere kalmışlar. Diğer tüm maçlar merkez orta saha.

büyük ihtimalle alamayız ispanyolu ama alırsak o kadar garip bir dönem olacakki Lang dışında hiçbir fikrimin olmadığı oyuncular gelmiş olacak

Dursun asla yüksek bonservis vermek istemiyor o yüzden Altimira‘yi gecelim

Betis salak mi ki kiralasin adami bize

Trabzonsporlular fena kuduruyor, Aral Şimşir'i de alamamışlar onlarda kongre diyorlar umarım Erto giderde şu scout ekibi bize kalır.
Gebersin koduklarim

Hepiniz aynısınız yazan birini gördüm yine zaten patlamaya yer arıyorum beter olsun it oğlu itler

Domalsinlar fblerine hepsi gizli fbli

Geri
Üst Alt