Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu biz bunları transfer duyumu versin diye takip ediyorduk eskiden. Bunların yorumlarının bir önemi var mıHaluk Yürekli: “Galatasaray, Lemina yerine ‘baba oyuncu’ almalıydı.Gittiler Lesley’i aldılar ama yani bence Lesley doğru isim değil. Ben bunu beklemiyordum.”
Transfer olmayınca birbirlerine takmışlarYahu biz bunları transfer duyumu versin diye takip ediyorduk eskiden. Bunların yorumlarının bir önemi var mı
Bizim forum futbol konusunda bunlardan daha bilgili
Bir iş var...zurhan can tanınmamak için saç ektirecekmiş
ver lan o zaman parayıHaluk Yürekli: "Galatasaray parayı verirse Bruno Fernandes'i alır ama Musiala'da durum böyle değil Bayern ve oyuncu tarafı olmaz."
la onu biliyoruz zaten sherlockHaluk Yürekli: “Galatasaray taraftarına söylüyorum, transfer yapacaklar. Ama bu A Plus mı olur, bunu hep beraber göreceğiz.
Haluk Yürekli: "Rakibin geçen sene Nene, Kerem ile oynuyordu bu sene Greenwood ve Leao ile oynayacak."
Sanki biri yeter sizin bu kadar şampiyon olduğunuz demiş gibi.gs yüzyılı bitti
Transfer dedikleri de yeni çöpleri alacaklar. Lesley maalesef bu sınıfta görünen köy kılavuz istemez.Transfer yapilacak , transfer yapilacak , transfer yapilacak
anladik anasini satiyim , her mikrofonu alan ayni seyi diyor. Is isten gectiksen sonra ebesinin orekesine soksunlar transferi