Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    52
Külliyeyede çıkmıyor başkan kesin bu sene işler kötü gidecek he

Ne işe yarar Galatasaray başkanı?
Bu işe
1785237426653.webp

Başkanım bağıra bağıra transferim hakkında milat gibi bundan sonra bonservisli oyuncu almaya sıcak bakmıyor diye haber yaptırırsa, ben de paşa paşa ödeyin maaşımı o zaman derim. %100 haklı

5 Milyon net maaşı başka nerede bulacak. Ben olsam ben de gitmek istemem.

Ah ulan Dursun Allah belanı versin senin.

okan dün hızlıca transferleri yapacaz demedi mi ? bu durumda ya okan yalancı yada haluk

Bu sürec icin bir suclu araniyorsa bu isim tartismasiz dursun özbek

Abdullah kavukcu suan sadece futbol takimindan sorumlu yönetici ve takim’la birlikte kamp’a gitti

Transfer görüsmeleri yapan veya bu yetki’ye sahip olan tek bir yönetici bile yok

Dursun özbek büyük ihtimal kardesine verdi bu yetki’yi,kardesi de yakin oldugu menajerler ile görüsmeler yapiyordur diye tahmin ediyorum

Mehmet özbek daha önce de transferlerden sorumlu oldugu dönem de para harcamamak icin kirk takla atiyordu

Bu uzerine konusulmasi.gereken bir arguman gercekten.

Aslantepe isine 2 3 sene girmesen ( sanki o zaman izin verilmeyecek)

Floryayi etaplara bolerek hasilatiyla hem projeyi bitirsen.

Bu surecte kemerbugaz altyapi vs de tamamlansa.

Bunlarin total hasilatini tartarak 4 sene once belirlenen fon mantigina girilse. Buna gore aslantepe vs islerine girissen duzenli ve disiplinli sekilde.

Bu sureci dogru yonetsen asla ve asla nakit sorunun olmaz bana gore. Cok ufak belki belli donemlerde.

Su an her seyin dugmesine basildi. Ney nasil yurutulecek duzgun ve sonunu gorecekler meraktayim.

Yabancı kısıtlaması ve yüksek maaş nedeni ile Nellson ve Singoda yaşadığımız sıkıntının 5-6 katını Fener yaşayacak.

Geri
Üst Alt