Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    106
Ortasaha değişmeli. Özellikle kimsenin burun kıvıramayacağı bir 10 numara şart. Can Uzun falan filan boş iş. Net bir 10 numara getireceksin yoksa lig gider.

Sara’yı 3e 5e bakma gönder. Bir maç iyi 3 maç kötü bir orta saha olmaz. Adam gibi bir orta saha şart.

Barış Alper ŞL maçlarında iyi, ligde kötü. Dar alanda becerisi düşük. O zaman bu ihtiyacı karşılayacak sol kanat şart.

Apo’nun artık suyunu çıkardınız yeter. Her sene 45-50 maç oynuyor. Bir sol stoper alın bir zahmet.

Yedek santrafor zaten söylemiyorum.

En az 4 ilk 11 seviyesinde oyuncu lazım. Alabilirler mi ? Bilmiyorum. Alamazlarsa işimiz zor.
Can uzun boş ise net 10 numara kim merak ettim o net 10 numarayı

Avrupa'nın büyük takımları kamplarını tamamlasın. Sezona başlamadan kadrolarından göndermek isteyeceği ''büyük isimler'' elbet olacak. Kulüplerine kiralama, olmazsa zorunlu kiralama teklifi sunarız ve oyuncuyu yüksek maaş ile ikna ederiz.

GS Yönetimi

winnie-the-pooh-angry.gif

71121f6e8d9afcb1534818e9f2e71fb7.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

haluk haber alamadığı için yönetime dümdüz gitmiş transfer yapamalarından vurmuş yönetimi.Ben artık sadece yönetime değil haluka da güvenmiyorum
Bu arada tamamen teori bence arka planda sağlam bir isim için uğraş var kontenjan o yüzden tutuluyor boşta bu Haluk’ta bunu biliyor ama isim ve bilgi alamadığı için kuduruyor olabilir

bir transferi de sakız etmeden cılkını çıkarmadan bitirmek.. son gün bedava alınacak herhalde

leao stratejimiz dogru bence. u23 falan olsa daha ozel bir durumu olabilirdi anca. makul gordugumuz sekilde olmadiktan sonra gerek yok. onun da temmuzun ortasinda olmayacagi belli.

Geri
Üst Alt