Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.378
- 3.302
- 1.618
Şu var diye düşünüyorum, tamamen tahminKaan Gunay vs bunlar biraz hocayla da baglantili - o deseki "tesekkur edelim" yonetim inatla tutup kontrat vermez heralde.(Gerci sasirmayiz)
10+4 kapsaminda icardi ayriligi kesindi (onu da duzgun yonetemediler- degisir kural diye abuk subuk ayrilis oldu sayilir). Lemina icin de erken davranmadilar, 1+1 yapabilirdi ama adam da aptal degil bekledi kapti 2 senelik kontrati, maasi da iyi... Halbuki en kritik karar leminaydi, bonservisli ise mi girelim yok uzatip alternartif olarak mi tutalim diye , zor karar hatta. Sureci ve maasi haricinde kalmasina cok tepki koyamiyorum o yuzden. 10 kontenjandan biri olacak olmasi negatif tabi.
Kalan kisim zaten kaotik, alternatiflerin vs yok. Baglantinin hem asi hem yedegi yok... Bunlar hep planlamada profesyonelligin olmamasindan kaynakli(bence). Baskan ya da yoneticiler neyi planlayacak zaten. Hoca da burda kusurlu sayilir, 2 sene once 12 kisi mi oynayacagiz derken daha yeni yeni 11+11 lazim bana der oldu. Devre arasinda nhaga aldin peki, sure almadi - neye gore aldin o zaman? Bonservis vermek istemedin oburleri icin ona da peki - zaten yanlis bulmadim hem lang hem asprilla hem sacha hizmet etti ve gittiler verimlilikten bagimsiz. Paranda cebinde kaldi. Bu kararlari aldiktan sonra planlamaya baslaman lazimdi yaz icin.
Oyle bir durumun olmadigi asikar.
Abi başkanla bir şeyleri sonuca erdiremiyorlar. Toplantılarda konuşulanlara dursunun kesin net cevaplar verdiğini sanmıyorum. Dolayısı ile konular, transferler sürüncemede kalıyor. Bu yıllardır böyle olunca da bu sefer gerek kavukçunun gerek hocanın hevesleri kırılıyor. Ben kendimden de biliyorum bu durumu. İlk başladığın zamanlardaki heves hep böyle sürüncemede kalan konular veya hallederiz tarzı yaklaşımlar, sonuçlanmayan konular yüzünden kırılıyor. Çünkü biliyorsun bi cacık olmayacak, sen de sallamaya başlıyorsun.
Kavukçu falan bu yüzden belki de iletişimi yapamıyor çünkü başkan ne karar verecek ne diyecek o da bilmiyor ki.
Zaten dursunun hep halının altına süpürme huyu da bu durumu destekliyor. Boşver zamanla geçer, düzelir tarzı yaklaşımlar.
Herşey başkanda bitiyor abi