Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.160
- 3.319
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pozisyon bilgisinde sağ bek için ise o bahsettiğin defo yok, CL de oynadığı hiçbir maçta sağ bekten arkasına adam kaçırdığını görmedim. stoper konusu başka stoper oynadığı maçlar ile karıştırdın sanırım.Sevgili Ulaş , denge sorunu olan , pozisyon bilgisi tam gelişmemiş bir oyuncu nasıl dünyanın en iyi sağ beki olabiliyor bir anlatırmısın lütfen. Herşeyi geçtim denge sorunu inanılmaz seviyede.Buda akrobasi hareketleri yapmasına hatta sakatlanmasına kadar gidebilecek sorunlar teşkil ediyor.Ayrıca 20 maç üstüste oynamamış bir oyuncu nasıl en iyi seviyelerine çıkabiliyor? Açıkçası inşallah sen haklı çık dünyanın en iyi sağ bekine sahip olalım ve 100 milyona satalım.Canı gönülden isterim ama inan ki çok zor.
Fazlasiyla.Leao gamsız biraz bu konuda çekinen var mı?
Bu gamsiz olayina com katilmiyorum son 5 sezonda asist kralliginda genelde 2.olmus.Bi gecen sezon kotu olmasada kendisinden beklenenin altinda kalmis.Tabela yaptigi surece taraftarla cok rahat butunlesir.Leao gamsız biraz bu konuda çekinen var mı?
Eleştiriyoruz yönetimi falan ama bu muhabirlerin hepsinin akreditasyonlarını iptal etmek lazım he. İstedikleri şey olmayınca yönetimin kuyusunu kazmaya çalışıyorlar akıllarınca
Altina imza..
Ayağıma prangalar taktılar