Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ya şu muhabirleri gereğinden fazla ciddiye aldığınız için bu oluyor

size ne olm hangi muhabir ne demiş

ben de muhabir olsam kaynaklarım (?) veya bizzat gtüm bana hangi ismi söyle derse söyleyebilirim

sinek gibi etrafında dolanıp izleyip twitterde paylaşıp admalara para kazandırmayı bıraktığınız zaman bu meslek de düzelir

leao alalım sonra üstüne can uzun çekelim

takımda 1 tek oyun kurucu olmasın ama, sara'yı da satalım yerine 8 almayalım hatta üstüne enciso çekelim

tüm takım langırt gibi dikine gitsin

leao alalım sonra üstüne can uzun çekelim

takımda 1 tek oyun kurucu olmasın ama, sara'yı da satalım yerine 8 almayalım hatta üstüne enciso çekelim

tüm takım langırt gibi dikine gitsin
bu takıma oyun kurucu almadan hiçbir bok olmaz

hala leao meao bomboş muhabbet

oaaa leao gelince herkese çalım atcak kankaaa

süper oyuncu kankaaaaaaaa 10 kişiyi çalımlayacak öttürcek ligi yiicek bitircek

ya şu muhabirleri gereğinden fazla ciddiye aldığınız için bu oluyor

size ne olm hangi muhabir ne demiş

ben de muhabir olsam kaynaklarım (?) veya bizzat gtüm bana hangi ismi söyle derse söyleyebilirim

sinek gibi etrafında dolanıp izleyip twitterde paylaşıp admalara para kazandırmayı bıraktığınız zaman bu meslek de düzelir
Bir tek bizimkilerin mallardan olusuyor olmasi ve 1 tane haber bile tutturamiyo olmalarinin sebebi beceriksiz heriflerin gs markasi altinda dolusmasi degil yani :asd: Bazi şeyler de basittir olum her şeyde bir gizli neden ariyon ya şu olsa bu olmaz vs :d

Leao gelirse Sane gitmiş demektir. Hem kontenjandan işimiz zor hem de hoca Barış ı yedek falan bırakmaz.

Geri
Üst Alt