Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.670
- 40.386
- 3.413
Calim haberi. Kokusunu isvecten aldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inşallahleaoyu gsmize iteleyecekler gibi
bu takıma oyun kurucu almadan hiçbir bok olmazleao alalım sonra üstüne can uzun çekelim
takımda 1 tek oyun kurucu olmasın ama, sara'yı da satalım yerine 8 almayalım hatta üstüne enciso çekelim
tüm takım langırt gibi dikine gitsin
Bir tek bizimkilerin mallardan olusuyor olmasi ve 1 tane haber bile tutturamiyo olmalarinin sebebi beceriksiz heriflerin gs markasi altinda dolusmasi degil yaniya şu muhabirleri gereğinden fazla ciddiye aldığınız için bu oluyor
size ne olm hangi muhabir ne demiş
ben de muhabir olsam kaynaklarım (?) veya bizzat gtüm bana hangi ismi söyle derse söyleyebilirim
sinek gibi etrafında dolanıp izleyip twitterde paylaşıp admalara para kazandırmayı bıraktığınız zaman bu meslek de düzelir
Bazi şeyler de basittir olum her şeyde bir gizli neden ariyon ya şu olsa bu olmaz vs :dLang'ın fark yarattığı ligde Leao 10 numara olmadan iş yapmaz deniyorLeao nun ekibimize katılma ihtimali yok, Milan kiralamaz hayatta
Barış geçsin sağ beke oynasın yetenek skalası anca sağ bek seviyesindeLeao gelirse Sane gitmiş demektir. Hem kontenjandan işimiz zor hem de hoca Barış ı yedek falan bırakmaz.
usta Türkçe a1 mi bunu kim dediLang'ın fark yarattığı ligde Leao 10 numara olmadan iş yapmaz deniyor![]()
Fb yapar çalım hikayesileaoyu gsmize iteleyecekler gibi