Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.510
- 91.584
- 5.093
@Murat Kara dan Leao gelmezse gökdelene çıkarım bilgisi geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de maçları çok gergin izliyordum. Sonra arkadaşım şaka amaçlı kum torbası aldı. Maçları spor yaparken izlemeye başladım 2 sezondur genelde. Aşırı faydasını görüyorum. Tavsiye ederimson 4 senedir hayat kalitem her geçen gün düştü ve bunun başlıca sebebi yeniden Galatasaray takibi yapıyor olmam ya.
2015-2020 arası mis gibi salmıştım ya arada skorlara bakıyodum denk gelirsem izliyodum hele transfer nöbetiymiş oymuş buymuş umurumda değildi

Ben de 2005 2011 arası salmıştım nedim, baskete kaymış enbiye yurolig izliyordum ama olmuyor işte tilkinin dönüp dolaşacağı yer bellison 4 senedir hayat kalitem her geçen gün düştü ve bunun başlıca sebebi yeniden Galatasaray takibi yapıyor olmam ya.
2015-2020 arası mis gibi salmıştım ya arada skorlara bakıyodum denk gelirsem izliyodum hele transfer nöbetiymiş oymuş buymuş umurumda değildi
Zeki Celigi de aldilar renkdas yabanci sinirina ragmen benim icin Kaan Ayhandan farki yok.Bravo juventusbravo alajbegovic
hedefsiz juventus burası gs bizim hedefimiz var salah leao isterler
![]()
Yok hocam değilim öyle olsa anlardınızAbi Tolgahan sen misin
Leao - Reijnders - Batrakov bayağı sağlam iş olurdu açıkçası
singo'yu da böyle aldılar muhtemelenbatrakov'un skills videosuna baktım 1-2dk bu çocuktan olur alabiliyorsak alalım