Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sakin olmakta fayda var bence hemen asıp kesmeyelim yine. Geçen sezon teklif vardı diyelim hadi, şu an ortada teklif bile yok.
Barış'a bir şey dediğim yok ki, gitmek istiyorsa da hakkıdır. Problem bunu öngörüp planlayamamak.

tolgahan sadece bizim forumda tanınıyor gündem oluyor kimse takmıyor :) yazık

Fenere gitmediği sürece bir oyuncu istediği yere gidebilir, hangi devirde yaşıyoruz herkese düşman muamelesi yapmak iyi değil. Şuan hangimiz 3 4 yıl bi kulüpte başarılı bir dönem geçirdikten sonra farklı deneyimler yaşamak istemeyiz ki. Ben bu istediği anormal karşılamıyorum.

Bu Tolgahan'ın yazdığı üstünden mi Barış karalanıyor?

Ulan adam Uğurcan gidebilir falan diyordu geçen, ailevi sorunları var falan demişti.

Son zamanlarda zaten değişik değişik yazıyor sanki aynı kişi değil gibi.

Neyse gitmek istese bile Okan onu her türlü tutar bu yoklukta çokta boklamayın adamı.

Geçen sene ligde o olmasa çoğu maçta kaleye bile gidemezdik. Malum neredeyse ligde Osimhen'de yoktu.

Okan'ın taktiğinde Barış çok kritik adam kötü oynarken bile bir anda iş görebiliyor. Okan salmaz onu...
Ugurcanda çocuğunun hastalığı filan vardı sanırım. Belkide kulüp bu konuda oldukça fazla yardımcı oluyordur. Barış ise tam sezon başlarken, o fener yağlaması menajeri ile abuk sabuk işlere giriyor. Evet transfer olmak hakkı olabilir ama bu sadece bizim istedigimiz şartlar altında olmalıdır.

Gsmizin yerli topçu gücünü eritmek isteyen Acuna prim vermeyelim
1785425407516.webp

leao'nun küçümsendiğini düşünüyorum
zaha'dan hepimizin ağzı yandı ama zaha fiziksel olarak geçmişteki zaha'yla aynı adam değildi. deparı basıp giremiyordu.
hatta şurada kendisi de söylüyor.

leao böyle değil. mihrap hala yerinde.

Geri
Üst Alt