Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben kalmasından yanayım şöyle iyi bir sezon geçirse bize muazzam katkısı olacak işte Jacobs da böyle gitsin sakat deniyordu ama sonradan toparladı
Doğru ama bu adamın sakatlığı daha sık üstelik nerde oynayacağı belli değil. Maliyetlere bakınca hiç mantıklı gelmiyor

Manchester United Rashford'u tutuyor Leao haberleri ciddi değil

Kahvekonyak’a göre Leao bitmiş. 7 milyon kiralama toplam 45 yazdığı gönderiyi alıntılamış
Ekleme yapmış

“ekleme: rakamlarda değişiklik yaşanmış olabilir teyitleyince güncelleyeceğim.

gece yarısına kalmaz her yer girecektir haberi :)

Leao’ ya karşılık Bariş’ı versek olmaz mı? Keçigören‘de avcunu yalamış olur.

Bu arada bu Keçigörenin %20 payını hala hal edemediklerini inanamıyorum. Beceriksizlik , başka bir şey değil

Bu arada şahsen ben Barış'ın 40-50 milyonluk bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Evet, mükemmel bir patlayıcı güce sahip, hızlı ve yıpratıcı bir oyuncu. Ama orta desen yok, pas ve son vuruşları yetersiz. Bu tarz oyuncular belli bir süre sonra hızlı düşüş yaşayabiliyorlar. Bknz: Adama Traore, Allan Saint-Maximin.
Barış'ı değerli kılan yerli statüsü, inatçılığı ve olmadık yerde yaptığı birçok gol-asistler. Haricen oyun zekası olarak gördüğüm en kötü oyunculardan biri. Asla doğru kararı veremiyor, ve sürekli top kaybına sebep oluyor.

Kalırsa başımızın üstünde yeri var, giderse de vedalaşıp yerine adam bakacağız. Elit kanat oyuncuları artık 20 gol ve asist barajına ulaşıyorlar artık. Tek handikap yerli oyuncu kaybı olacak.

Bakarsınız Dursun başkan yerine bir sezon Kenan Yıldızı kiralar. ;D

1785427240550.webp

Geri
Üst Alt