Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Leao da Reinders te doğru oyuncular
Ama Sane Leao ikiside gamsiz oyuncu bir kanat daha lazım gibi Baris Giderse
Sara yolcu onu anladık u23 bir kanat almak lazim

Yine taraftari oyalamak istiyorlar

Kulupler ile anlasma olmadigi icin oyuncularla anlastik haberi servis ediyorlar

Biraz içi boş haberler gibi. CL kozu ve maaş gücü olduktan sonra anlaşamamak çok zor olurdu zaten çoğu oyuncuyla.

Hikaye haberler, iki oyuncuda da sorun kulüpler olur, oyuncular değil.
City konusunda bir şey diyemem ama Leao konusunda Milan başından beri yanlış strateji izliyor. Oyuncu buraya gelmeyi kabul ederse orta yol bulunacaktır Milan tarafıyla diye düşünüyorum.

İkiliden biri tercih meselesi olursa benim tercihim net Reijnders olurdu. Bu arada Can Uzun kesin alınmalı fikrimin de hala arkasındayım.

City’den oyuncu almak ne kadar zor geçen sene gördük.

Kafalarında 50 milyon varsa 49’a vermiyorlar.

Öyle kiralık, 24 taksit falan yemez 50 4 taksit derlerse odur 5 dahi olmaz.

Rafael Leao yaklaşıyor ve alev alıyor. Şaka maka Milanı tek başına şampiyon yapmış, geçen seneye kadar Dünyanın en iyi sol kanatlarından biri olan ki halen de üst düzey bir oyuncu. Sane ve Osimhen ile inanılmaz işler yapacaklar. Heyecanlıyız. Ekli dosyayı görüntüle 329907

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen ne ayaksın dostum bot musun açık konuş?

52 bin fotograf ve hep aynı

reijnders için heralde bi 30 isterler minumum leao 50 80 yapar barış ve sara'yı toplam 70'e kitleyebilirsek güzel hamle olur
Reijnders için harcadığının altına kolay kolay düşmez City. Milan ise Leao'yu mevcut durumlarında 50m gibi bir bedele satamaz gibi görünüyor. Doğru düzgün talibi de yok zaten

Ee biz can ile de anlaşmıştık sorun yok o zaman. Can konusunda hareketlilik var can ile anlaştık

Geri
Üst Alt