- 23 Ocak 2019
- 25.149
- 32.797
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar emin olma dursun bu adama da söz möz vermiş olabilir adı ilk kez geçmiyor tamamen alakasız bi adam değil yani, arda turan da ilk sene bizim adımıza transfer görüşmesi falan yapıyodu illa kulüple bağı olmasına gerek yok.Bu haber çıkınca adam hemen yalandı bu arada benim böyle bir transferle alakam yok. Zaten GS'de bir görevim de yok diye. Şu anda adamın hiç bir görevi yok ayrıca.
O kadar emin olma dursun bu adama da söz möz vermiş olabilir adı ilk kez geçmiyor tamamen alakasız bi adam değil yani, arda turan da ilk sene bizim adımıza transfer görüşmesi falan yapıyodu illa kulüple bağı olmasına gerek yok.
Böyle bişeyi tamamen götünden uyduramaz heralde burhan ha? Klasik gs siyaseti işte saçma sapan işler
o yok biliyoruz ama dursun işi ona havale etmiş, ben burhancanın yalan söylediğini sanmıyorumOktay Ercan yönetimin hiç bir yerinde yok. Sportif AŞ'de de normal yönetimde de yok.
ya gs içinden birileri birilerini yemek istiyor klasik işteHaber ilk çıktığında yalanladı bu adam. İlk yalanlayan haberi. Bir de Burhan Munih tarafından da doğrulattım bu haberi demişti. Yani o yüzden hiç inanmıyorum bu haber konusunda kendisine. Dediğin gibi bizim kulüpte olabilir bu tarz şeyler de Bayern'de de olmaz yani oradan nasıl doğrulatıyor tüm Alman basını yalanlarken?
Dun de bittiydi. Yasaklayin ṣu konyagi artikEkli dosyayı görüntüle 329936
Leao bitti diğeri de bitiyor diyor Raynders hiç öyle sihirbaz futbolcu tiplemesi değil başka 10 numara mı var acaba
Trt ve Bein de haberi girdi, televizyondan transfer haberi takip etmeyeli kaç sene oldu, hiç bir program/kanal güven vermiyor çünkü. Muhabirler de aynı.
Sağlıklı yönetilen bir transfer döneminde ne kadar az haber çıksa o kadar iyi aslında. Diyebiliriz ki "helal olsun, çalışmalar gizliden sürdürülüyor, süreç etkilenmiyor.".
Bizim transfer dönemi bir facia olarak geçtiği için, ne kadar az haber çıksa taraftar o kadar endişeleniyor. Normal olarak. Gizliliği korumanın sessizliği değil, icraatsızlığın sessizliği olur böyle dönemlerde.
Şu kaosun önüne 10 dakikalık bir basın toplantısıyla geçilirdi ya, gerçekten. Şu şu mevkiilere transfer yapmayı düşünüyoruz, kadromuz güçlenecek, her mevkiide 4-5 adayımız var vs.
Bir de öyle konuşuyorlar ki, Galatasaray'ı bir onlar & onları sevenler seviyor. Galatasaray neden Galatasaray, unutulmaması lazım..
Tamam öyle olsun da Burhan bu haberi Munih tarafından doğrulattım dedi. Munih tarafı da mı bizim yöneticiler? Burhan'ın sallama ihtimali çok daha büyük o yüzden. Bu arada Munih'ten gerçekten bir oyuncu ile ilgileniyor da olabiliriz onu da söyleyeyim ama o isim Musiala değil Gnabry'dir.ya gs içinden birileri birilerini yemek istiyor klasik işte
sence burhan durduk yere böyle bir şey uydurabilir mi ecdadının gondikleneceğini bile bile
yıllardır transferde birbiriyle çekişen yöneticiler, dursunun yetki verdiği şüpheli saçma sapan menajerler, bir türlü oluşturulamayan profesyonel yapı baydı artık
bu takımın herhangi bir transferi tamamlayabilmesi bile mucize bu tiplerle