Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Baris satilip Leao alinirsa Barisin yarisi kadar katki vermez isteyen linclesin. Baris super lig icin bulunmaz nimet degerini gidince anlariz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

en az 30 frikik golü atanlar arasında

SıraOyuncuToplam GolFrikikOran
1Rogério Ceni ( Kaleci )13161%46,6
2David Beckham14665%44,5
3Juninho Pernambucano19877%38,9
4Marcelinho Carioca20659%28,6
5Ronald Koeman25360%23,7
6Ronaldinho31366%21,1
7Diego Maradona34562%18,0
8Gheorghe Hagi27246%16,9
9Zico52662%11,8
10Pelé757+70%9,2
11Lionel Messi900+72%8,0
12Cristiano Ronaldo950+65%6,8

herşeyi birlikte yapıyorlar yav

ben baştan beri söylüyorum okan buruk bizde sportif direktör olarak takılıyor

listeyi beraber hazırlıyorlar zaten

ama en iyisini beklerim diye diye adam kalmıyor

tielemans olayında da bunu yaptı
Okan’ı getiren dursun; dursun, Okan’ın velinimeti Erdeni sattığında bile Okan gayet memnun ve sırıtıyordu; çünkü bu ikisi tava tencere misaliler. Başarıda da başarısızlıkta da beraberler ve eşit payları var, kimse kusura bakmasın.

Baris ligde basarili olabilir ama Avrupa da basarili olamad prime donemi en yuksek seviyesi bu kadar.Leao dan bagimsiz gitmek isteyene yol veririm.Para ederken onume bakarim

10 kiralama geri kalanı opsiyon desek Milan kabul eder 45 i

Baris ligde basarili olabilir ama Avrupa da basarili olamad prime donemi en yuksek seviyesi bu kadar.Leao dan bagimsiz gitmek isteyene yol veririm.Para ederken onume bakarim
avrupada başarılı olamadı mı

juventusu onun sayesinde eledin 2 maçta da adam attırdı

ilk liverpool maçında penaltı aldı maçı kazandın

he tabi sadece salako editleri izleyip kaçırdığı gollere bakacaksak evet kötüydü avrupada

Barış Alper gitsin diyorum çünkü kafası uzun zamandır gitmeye odaklı çocuğun ama cidden yeri dolacak bir isim değil o bir gerçek mesela Oğuz aydını o dönem kaçırmasaydık bizde o çocuk olurdu aynı şekilde Aral da öyle

Geri
Üst Alt