Transfer Nöbeti #7

Transfer döneminin sonunda tatmin olacağınız transferler yapılmış olacağına inanıyor musunuz

• Kullanılan toplam oy
    185
  • Anket kapatılmış .
Emre kardeşim ne yazık ki aldığı penaltılar, aldırdığı sarı ve kırmızı kartlar vs gol istatistiklerinde gözükmüyor...
Ligin zaten tartisilmaz bence en iyi kanati ben begenmiyorum anlaminda demiyorum renkdasim ama takimda oyuncular cok yuksek meblaglar almaya basladi 35 ve ustu rakamlara kazancli cikacagimizi dusunuyorum.Baris basarili olursa Avrupada keyifle izleriz olamazsa zaten 1-2 seneye geri aliriz.

fenerlilere göre leao,rashford,gakpo listeleri bu şekildeymiş.
Rashford imkansız Manu'da kalır en kötü. Leao PL'den teklif gelmezse bence alma ihtimalleri çok yüksek çünkü biz zorunlu yada direk bonservis vermeyiz bence kendisine. Gakpo'yu ben bize uyacağını düşündüğüm için o tarz diye yazdım aslında Liverpool'dan ayrılacak mı ihtimal varsa onu biz almalıyız işte.

Taraftarı oyalamak için yönetim olarak Fernandes-Musiala kolpalarını saldılar ortaya şimdi Enciso'ya çekilecek taraftar muamelesini hayel edemiyorum. Yazık olacak çocuğa

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek sorunumuzu çözmek 2 yabancı kontenjanı verecekti bize. Hala söylüyorum, 30m euro bonservis 5 maaşa gelen adam 3 maç oynayamıyor. Aynı parayı veren varsa takım elbiseyle yollayın lütfen. Orjinal mevkiisi bek olmayan Sallai sırf yüreğiyle oynuyor diye kadroda tutuyoruz. Kanatta yaptığı pozitif tek şey yok. Sağ beke 2 tane yabancı kontenjanı harcamak tamamiyle delilik bu planda.

Sağ bek sorunumuzu çözmek 2 yabancı kontenjanı verecekti bize. Hala söylüyorum, 30m euro bonservis 5 maaşa gelen adam 3 maç oynayamıyor. Aynı parayı veren varsa takım elbiseyle yollayın lütfen. Orjinal mevkiisi bek olmayan Sallai sırf yüreğiyle oynuyor diye kadroda tutuyoruz. Kanatta yaptığı pozitif tek şey yok. Sağ beke 2 tane yabancı kontenjanı harcamak tamamiyle delilik bu planda.
Sorun Singo onunla yola çıkılmaz zerre güven vermeyen bir adam, Sallai kalmalı hem bekte yeterli oynuyor hem de farklı bölgeleri yedekliyor.

Bu arada Sallai nin de bu yabanci kontenjanda ilk vazgecilmesi gereken oyuncu oldugunu dusunuyorum.

Transferde son günü bekliyoruz.

Fiyatlar o gün iyice düşer.

Rashford imkansız Manu'da kalır en kötü. Leao PL'den teklif gelmezse bence alma ihtimalleri çok yüksek çünkü biz zorunlu yada direk bonservis vermeyiz bence kendisine. Gakpo'yu ben bize uyacağını düşündüğüm için o tarz diye yazdım aslında Liverpool'dan ayrılacak mı ihtimal varsa onu biz almalıyız işte.
Liverpool barcolayı bitirdiği an gakpo şansı doğar. Keşke alabilsek çok iyi olur ama satışa çıkarsalar 50 isterler net

rennes maçında hala nelson ve jelerti kadroda görürsek

images

Başkanın aklında, "Lige Çorum FK mağlubiyetiyle başlama challenge" var galiba.

Geri
Üst Alt