Transfer Nöbeti #7

Bir Anda Leao ve Reijnders İndirsek?

• Kullanılan toplam oy
    81
Eylül'e 1 ay kaldı. Dişimizi sıkmaya devam edeceğiz.

Yaz başında taş çatlasın 50-60 harcarız demiştim ama korkarım ki maksimum 20-25 verip 1 oyuncu alacağız geri kalanlar kiralık olacak.

Eylülde çer çöpü getirirler anca.

UA ve sebahattin şirin bakalım yarın maça ne planlayacaklar. Öyle twit atmaya benzemez bu işler. Görelim icraatleri

Fiyattan bağımsız sen fernandesin bizim takımı çekip cevirebilecrgine inaniyormusun.Cevsbin evetse yönetim bu parayı verir .Lakin birde yapamazsa sonuç çok kötü olur .Facia olur.Biz ortasahaya hiçbir zaman 20 vermedik.
4-5 ler maksimum.Buyuk hurmanın sonuda büyük olur.
evet cevabını bekliyorum .bizi çekip cevirirmi sence
Bu orta saha ve kanat rotasyonuyla fernandeside çöp yaparız biz o kadar para girer kçımıza..öyle bir rezil planlama var.Yukarıdaki anketinde sonuçları boşuna böyle çıkmıyor.

Yapılacaklar belliydi ama yapmadık, yapmıyoruz da. Sol bekte 3 tane oyuncumuz var 3ününde tekniği vasat, 3ünün de oyun kuruluma katkısı yok. 3ü de hızlı ama sakatlık sorunları olan oyuncular. Orada Jakobs'tan çıkıp West Ham'dan Diouf'u kiralasaydık. Sol beki U23 ile halletmiş olacaktık. Zeki'yi alıp Sallai'den çıksaydık sağ beki de Singo-Zeki ikilisi ile geçip 23+ yaş 10 yabancı için 3 tane boşluk olacaktı. Yok bekliyoruz eylül ayını.

Bugün uçak,Kavukçu,Milano,ingiltere falan haberleri çıkar heralde. Yarını sessiz sedasız atlatacak kolpayı kime sıktıracak bakalım dursun efendi

batrakov'u falan alamaz bu çapsızlar ya
stoper transferi bile yapılmadı pavlovic falan beklioduk bi de

transferin son günü ederinin çok daha fazlasına can uzun alacaklar
her bölgeyi eksik alternatifsiz bıraktılar

daha kepaze bi transfer windowu görmedim heralde

Bugün piknikte yediklerini sindirir onun bunun dedikodusunu yaparak geçirirler...

13 gune mac var , kimi alsan adapte edemeden 2 ya da 3 mac gecireceksin. Ters islerde hocaya da yuklenilecek sezon sonu gibi

1 ya da 2 takviyeni birakman lazimdi belki buraya ana ihtiyacini gidermis halde. Osimhen bilegini burksa 3 hafta iyice ayvayi yedin.

0 planlama, 0 iletisim. Uzerine "her seyi dogru yapiyoruz" bakis acisiyla beslenen kibir.

Zaten basari tablosu yuzunden ustune gidilmiyordu ama daha 2 ay once tekrar kadro yenilemesi yapilmis, kimin ne halt yedigi belli degil.

Cok agir bir sezon geliyor gibi.(CL de var )

Geri
Üst Alt