- 2 Temmuz 2011
- 138.164
- 58.958
- 5.488
Musialayi kadir yazdı yavher sey rodop-cetincali dostlugunun zedelenmesiyle basladi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musialayi kadir yazdı yavher sey rodop-cetincali dostlugunun zedelenmesiyle basladi
4 sene sonra belki iyi topçu olabilir ama şu anda eyüpspor kıvamındabatrakov skills videolari cop suyu diye bagiriyor
Süleyman Rodop: "Lesley, Galatasaray'ın şampiyon liginde ilaç olur mu ?. Ben bu adamın bütün maçlarını seyrettim bu futbolcunun Galatasaray'a büyük bir ilaç olacağını sanmıyorum umarım inşallah yanılırım ve devre arası inşallah elden çıkarmaya uğraşmasın."
Scout musun dedem sen neden rezil rüsva düşen takımın maçlarını seyrettin?Süleyman Rodop: "6-8 numaraya iyi futbolcu alnımaz mıydı alacağınız 1 tane 10 numara 1 tane orta saha alınacaktı. Paramız var vizyonumuz var demiştiniz. Böyle bir ortamda 1 orta saha 1 on numara al 3 tanede yetenekli U23 kuralına uygun adam al."
sutlari standartHangi videoyu izledin
Aksine top kontrolü ve topa vurusu muthis
ben bu adamın bütün maçlarını izledim (yutuptan skills videosu açmaya çalıştı onu da beceremedi)Süleyman Rodop: "Lesley, Galatasaray'ın şampiyon liginde ilaç olur mu ?. Ben bu adamın bütün maçlarını seyrettim bu futbolcunun Galatasaray'a büyük bir ilaç olacağını sanmıyorum umarım inşallah yanılırım ve devre arası inşallah elden çıkarmaya uğraşmasın."
bu ne yaw kaanı daha çok tutuyormuş amma sıkıyor haSüleyman Rodop: "Bugün 1 Ağustos elimizde bir Lesley var Okan hocada Kaan'ı daha çok tutuyor umarım Kaan'ın da yedeği olmaz."
Tutmasa Kaan yerine Nhaga girerdi geçen sene yedekten maçlara ?bu ne yaw kaanı daha çok tutuyormuş amma sıkıyor ha
Video haricinde sanmıyorum.Bu çocuğu izleyen varmı gerçekten ekşi de geçmiş yorumlara baktım futbolcu için çok olumlu yorumlar var dedikleri kadar iyimi bu oyuncu?