Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    86
Süleyman Rodop: "Lesley, Galatasaray'ın şampiyon liginde ilaç olur mu ?. Ben bu adamın bütün maçlarını seyrettim bu futbolcunun Galatasaray'a büyük bir ilaç olacağını sanmıyorum umarım inşallah yanılırım ve devre arası inşallah elden çıkarmaya uğraşmasın."

Süleyman Rodop: "6-8 numaraya iyi futbolcu alnımaz mıydı alacağınız 1 tane 10 numara 1 tane orta saha alınacaktı. Paramız var vizyonumuz var demiştiniz. Böyle bir ortamda 1 orta saha 1 on numara al 3 tanede yetenekli U23 kuralına uygun adam al."

Süleyman Rodop: "Lesley, Galatasaray'ın şampiyon liginde ilaç olur mu ?. Ben bu adamın bütün maçlarını seyrettim bu futbolcunun Galatasaray'a büyük bir ilaç olacağını sanmıyorum umarım inşallah yanılırım ve devre arası inşallah elden çıkarmaya uğraşmasın."

Kafayı çekmeyince nasıl güzel konuşuyor dedem

Süleyman Rodop: "Bugün 1 Ağustos elimizde bir Lesley var Okan hocada Kaan'ı daha çok tutuyor umarım Kaan'ın da yedeği olmaz."

Süleyman Rodop: "6-8 numaraya iyi futbolcu alnımaz mıydı alacağınız 1 tane 10 numara 1 tane orta saha alınacaktı. Paramız var vizyonumuz var demiştiniz. Böyle bir ortamda 1 orta saha 1 on numara al 3 tanede yetenekli U23 kuralına uygun adam al."
Scout musun dedem sen neden rezil rüsva düşen takımın maçlarını seyrettin?

Süleyman Rodop: "Batrakov bilmiyorum arkadaşlar yola yıldız alacağım diye çıkıp 21 yaşındaki bir Rus futbolcuya mahkum olmak hiç hoş değil."

ben bu adamın bütün maçlarını izledim (yutuptan skills videosu açmaya çalıştı onu da beceremedi)

Süleyman Rodop: "Galatasaray'dan gitmek için istekli olan 2 futbolcu var."

Lesley iyi hamle
Ha baktin Camavinga firsati cikti Singo ya da Sallai'den birini dehlersin olur biter

Batrakov mental olarak ezilmezse öyle ya da böyle katkı verir

Rudolph kendince yangin yapmaga calisiyor yazik ya yasli basli adamsin dustugun hallere bak be

Geri
Üst Alt