Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    90
Hocam biz aliriz ve fb çekildi bence son aciklamalardan sonra azizin

Ama işimizi zorlaştırmak icin aracilarla teklif de yaparlar yani gecmiste de oldu

Mevzu oyuncunun tercihi zaten
Ne demiş aziz çok inanmamak lazım. O önceki yönetimleri boklamak için konuşmuştur öyle
Almadan durur mu onlar. En az 3 adam daha alırlar

Para açısından sorun yok zaten

Ama son açıklamadan sonra bertug u23 takviye gibi duruyor

Basaksehirle takasta birini de hibe eder bunlar
hayır sergenciğim. bir yabancı santrafor alacaklar + vedat + bertuğ. 3 santrafor ile sezona girecek aziz. fb'in son yönetiminin düştüğü hataya hayatta düşmez. lig şampiyonluğu için santraforun önemini bilen bir başkan kendisi.

Yarın dursun 90 dk küfür yese bile bir şey değişmez adam kimseyi sallamıyor.

Osimhen'den iyi gibi
1785588421414.webp

1785588450453.webp

Büyük bir transfer daha yapacak, limite sığıyor falan diye bir şeyler anlattı ya işte. Leao olur başkası olur 1 büyük transfer daha yapacaklar gibi görünüyor
Onu görmedim ben ama rashford hayalleri var.onu kovalarlar son ana kadar

Duyduklarım bunlar

Ya bu onay meselesi benim canımı sıkıyor

Zaten onay versin diye toplantı olmadi mi

Nevzat salağı bile zorunlu opsiyonla olacak demedi mi

Allah Allah yeter yav

hayır sergenciğim. bir yabancı santrafor alacaklar + vedat + bertuğ. 3 santrafor ile sezona girecek aziz. fb'in son yönetiminin düştüğü hataya hayatta düşmez. lig şampiyonluğu için santraforun önemini bilen bir başkan kendisi.

Bertug +genç satrafor gibi duruyor

Ya da guirasy + bertug

Ben savasci futbolcu mucadeleci futbolcu felan anlamam iyi futbolcu kotu futbolcu anlarim.Leao Turkiye liginin cok ustunde bir oyuncu ayni Osimhen gibi ne yapilip edilip alinmalidir.Al 10 numaraya Can Batragov ya da Ensico dan birisini forvete de Franculini yi al bitir transferi milleti oyalaya oyalaya hasta ettiniz.Forma alalim diyoruz heyecan verici bir adam yok.Formalar desek her sene birbirinin kopyasi

Geri
Üst Alt