Transfer Nöbeti #7

Tartışmalara Son Noktayı Koyalım…

• Kullanılan toplam oy
    130
Bizde cok degil 7 sene önce falcaoyu 2 ay bekledikten sonra transferin son günü büyük bi heycan yaşamıştık

Sonra falcao sezonun yarisinda sakat gezdi

Lemina 1 ay var 1 ay yoktu

Andone evladım futbolu bıraktı sanirim

fbliler Galatasaray ara verince(!) yapı Trabzonu devreye soktu.fb trabzon yarısı istiyorlar demis

O değil de elimizde 1 tane forvet var ha. Ona alternatif olabilecek tek adam olan Barış'ı da zorla satmaya çalışıyoruz :D

0441fa23ab1b0ea023ecc650578a7ee6.jpg

Galatasaray sayfalari neden serhan türkün ve emre kaplanın düşüncelerini paylaşıp taraftari geriyor

Bunların bilgisi ne ki

Kutlu Akpınar: "Dursun Özbek'in istediği isim Bruno Fernandes. Kulübü göndermiyor. Kulübü şu anda Buendía ile ilgileniyor. Galatasaray da Buendía ile ilgileniyor ama o transferin gerçekleşmesi ihtimalinde, Bruno Fernandes ayrılırsa; Galatasaray, bonservis için 35 milyon euro üstünde bütçeleri, maaşı için de 20 milyon euro'ya yakın bütçeleri gözden çıkarmış durumda."

Tutulmadan önce gelmez

Bizim kodugum muhabirler niye muhabirlik yerine yorumculuk yapiyorlar?

Haberiniz varsa verin gecin. Yoksa susun adam sanalim

Hergun ayni ṣeyi degistirerek söyluyorlar sanki yeni birsey varmis gibi, bide araya kendi yorumlarini sıkıṣtırıyorlar

Bizim kodugum muhabirler niye muhabirlik yerine yorumculuk yapiyorlar?

Haberiniz varsa verin gecin. Yoksa susun adam sanalim

Hergun ayni ṣeyi degistirerek söyluyorlar sanki yeni birsey varmis gibi, bide araya kendi yorumlarini sıkıṣtırıyorlar
Herif leao gelmesin diyo

Barış iyi diyo

Ben böyle bisey gormedim ömrümde

Trabzonspor gecen sezon topladigi puanlari bu sezon toplayamaz cünkü fikstürlerine avrupa eklenecek ve kadrolari da gereksiz genis bir kadro

Üstüne bir de salah eklenirse onu da oyun olarak idare etmek zorunda kalacaksin

Biz nasil icardi’nin oynadigi maclarda eksik kaliyorduk saha da,aynisi salah icin de gecerli olacak

Fb de bence oyun olarak gerilemis durum da

Bjk sezonu erken actigi icin yeni hocalari ile form da baslayabilir ama yabanci hoca daha Turkiye liginin kaotik düzeni ile tanismadi

Biz ise son dört sezonun sampiyonu olarak baslayacagiz yani ligin favorisi olarak baslariz ama ne yazik ki kadromuz güclenmedi ve tükenmislik de var bazi bölgelerde

Treni kacirmak üzereyiz cünkü kötü bir transfer dönemi oluyor ve agustos ayindayiz

Herif leao gelmesin diyo

Barış iyi diyo

Ben böyle bisey gormedim ömrümde
Barış denen arkadaş dua etsin bizim takimda
Fenere gitse şu an 2. Ligte filandi
Yetenek seviyesi bekten fazlasını oynamaz
Yılda en az 20 30 gollük pozisyonun içine ediyor
Götürüp ortaya ceviremediklerini filan saymiyorum

Top tekniği bu kadar düşük bir kanat oyuncu Galatasaray tarihinde çok azdır
Leao ile kıyaslamak futbola ihanettir

Kutlu gene kolpada manu ne yapsın buendiayi fernandes'i gonderirse yerine daha sağlam oyuncu alır. Adamlar bu sene şampiyonluğa oynayacaklar bu da brunonun yerine buendia alacaklar diyor.

Barış denen arkadaş dua etsin bizim takimda
Fenere gitse şu an 2. Ligte filandi
Yetenek seviyesi bekten fazlasını oynamaz
Yılda en az 20 30 gollük pozisyonun içine ediyor
Götürüp ortaya ceviremediklerini filan saymiyorum

Top tekniği bu kadar düşük bir kanat oyuncu Galatasaray tarihinde çok azdır
Leao ile kıyaslamak futbola ihanettir
Bence de sagbek veya solbek olsa fiyatı direkt 50 olur ve verirler tak diye

Geri
Üst Alt