- 21 Haziran 2011
- 27.452
- 7.428
- 2.238
Maliyeti daha düşükse ki öyle görünüyor Noa Lang transfer edilmeli (bonservisiyle)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün takımı ciddi bi ekibe karşı göreceğiz bakalım neler olacak. Kötü oyun ve mağlubiyet gelirse geçmiş olsun tal üstünde taş kalmaz
Acaip gereksiz bir oyuncu bitirici degilMaliyeti daha düşükse ki öyle görünüyor Noa Lang transfer edilmeli (bonservisiyle)
Takım net eksik ve kötü. Omurgaya neşter şu ana kadar vurulmuş olmalıydı. Torreira lemina apo sanchez falan iyi oyuncular olabilir tamam ama artık bi değişim şarttı. Hem omurgada değişime gitmiyorlar hem de bu isimlere yedek alma zahmetine bile girmiyorlar. Bu seneyi çöpe at desen bu kadar bariz yapmazsın. Devre arası da osimhen arıza çıkarır benden demesibu akşam ne olursa olsun galibiyet almalıyız, maçı kaybettik diye yönetim kalkıp yarın sabah bruno'yu indirmeyecek
aynı zamanda bugün rennes 6 gün sonra da villareal maçını esas ölçü olarak gösterdi hoca, ama ne olursa olsun kendi evimizdeki sezonun ilk maçı sırf bu bile oyuncuda doping etkisi yaratmalı 3 ay sonra taraftarınla buluşuyorsun
şunun farkına varmak lazım eğer takım kötüyse, transferler de bizi bu saatten sonra kurtarmaz
Singo satılmalıydı, torreira kalacaksa lemina ile yenilenmemeliydi. Hadi kimseyi alamıyorsunuz anladık bari şu işleri yapsaydınız be. Son günlerde 1-2 fırsat çıkar yerlerini daha iyi oyuncularla doldururdunsingo bir şekilde satılmalıdır. gerekirse maaşını biz ödeyelim ama bonservis girdisini yüksek gösterelim. tüm denklemi bozan oyuncu kendisi. nhiaga da kiralanmalıdır bir yere. bu iki oyuncu kadroda olduğu sürece, kadroyu geliştiremiyoruz malesef.
Geç oldu bunlar bu kadar şeyi asla yetiştiremez. Oyuncunun lisansını yetiştirememiş bir yönetim zamanındasingo bir şekilde satılmalıdır. gerekirse maaşını biz ödeyelim ama bonservis girdisini yüksek gösterelim. tüm denklemi bozan oyuncu kendisi. nhiaga da kiralanmalıdır bir yere. bu iki oyuncu kadroda olduğu sürece, kadroyu geliştiremiyoruz malesef.
İkisinin de boy pos kilo aynı bu arada. Arda bunlardan daha zayıftı bizim ligde oynarkenVideolardan izlediğim kadarıyla şu Batrakov Szymanski tarzı bir oyuncu. Ensico daha premium bir görüntü veriyor sanki. Batrakov ayrıca bizim lig'de yerlerde sürünür o fizikle.
aslında öldü bitti bir geç kalınmışlık yok. işini bilen bir yönetim olsa, koskoca tam 1 ay daha var önümüzde transfer dönemi bitimi için. fakat yöneticiler o güveni vermiyor haklısın. değil 1 ay, 6 ay süre de olsa bir şey yapamazlar gibi bir görüntü var.Geç oldu bunlar bu kadar şeyi asla yetiştiremez. Oyuncunun lisansını yetiştirememiş bir yönetim zamanında
Şu görüşe artık katılmıyorumDiğer rakiplere göre yine en güçlü 11 bize ait
en iyi ilk 11'in bizde olduğu konusuna katılıyorum. fakat fb ne olursa olsun cl'ye girmemeli. astana'ların, qarabağ'ların, pafos, kairat gibi takımların, hatta başakşehir'in bile bir şekilde en az bir kere katıldığı cl'ye 20 yıldır giremiyorlar. bu fb'yi avrupa futbolu için yok hükmünde kılan, transfer yaparken istisnai durumlar dışında iyi oyuncuların tercih etmesini engelleyen, acınası ve rezil bir durum. bu şekilde devam etmeli.Diğer rakiplere göre yine en güçlü 11 bize ait. Tek sorun bizim hedefimiz lig ile sınırlı değil. Bu sezon ligde daha sorunsuz bir şampiyonluk için Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne girmesini istiyorum. Onlar da o 8 yıpratıcı maçı oynamalı ve bu lige yansımalı.
Ülkenin politik rotası bu sezon gündemden futbol skandallarını düşürtmeyecektir, skandal üzerine skandal izletilecek herkese. İlgiyi ve gündemi meşgul tutacaklardır muhtemelen. Bu stratejiye göre de kadro diziliyor diğer 3 kulübe. Biraz rekabet de olmalı.
Ben de ayni bakis acisindayim, AVL zaten yeteri kadar yipratici onlar icin, teoride lig asamasindan sonra 1 tur belki 2 tur oyanayabilecekleri icin sure olarak daha bile uzun.en iyi ilk 11'in bizde olduğu konusuna katılıyorum. fakat fb ne olursa olsun cl'ye girmemeli. astana'ların, qarabağ'ların, pafos, kairat gibi takımların, hatta başakşehir'in bile bir şekilde en az bir kere katıldığı cl'ye 20 yıldır giremiyorlar. bu fb'yi avrupa futbolu için yok hükmünde kılan, transfer yaparken istisnai durumlar dışında iyi oyuncuların tercih etmesini engelleyen, acınası ve rezil bir durum. bu şekilde devam etmeli.
biz kadromuzu güçlendirerek iki kulvara yetebilmeyi hedeflemeliyiz. fb'in cl'ye katılıp yıpranmasından doğacak açığı değil.