Transfer Nöbeti #7

Şu 2 ayda üst düzey 2 transfer yapılsaydı taraftar hiç bu kadar gerilmezdi keyifle yeni sezonu beklerdi. Ama daha sezon başlamadan taraftarı sinir ettiler cidden. Şu an transferler gelmedikçe mevcut kadroya da daha fazla ve yüksek dozajlı eleştiriler gelecek inatla hamle yapmıyorlar. Rennes maçında taraftar ültimatom verecektir bu gidişle başka yolu kalmadı.
bizi geren en önemli faktör yönetimimizin pasif olması ve bizimkiler bu kadar kötüyken transfer konusudan şikeci köpeklerin çok aktif olması .Diğerleride sessiz olsa bu kdar gerilmezdik

Agustos’un sonuna kadar Musiala falan diyip son gun 40 milyona Enciso cekerler.
3 yıldır aynı haltı yiyorlar sanki son gün ucuz son gün diye diye kulübün anasını şey yapıp attılar. Ben artık yorum yapmıyorum her şey ortada 10 yaşındaki çocukta biliyor bu durumu sadece çapsızlıkla açıklanacak durum olarak görmüyorum

Bilemiyorum renktaş Erden abi de ki vizyon bugüne kadar bu topraklara gelmemişti ama yediler işte onun getirdiği topçuları hiçbir hoca kolay kolay veto etmez. Okan hoca da en merak ettiğim şey elitten kastı ne. Sadece isim mi yoksa fayda verecek topçu mu
Elitten kastı torreira sanchez mertens icardi sane gibi üst düzey takımlarda kendini kanıtlamış topçulardır

Taraftar kayış kopardı, gönderinin altında küfürler havada uçuşuyor.

JK'nın bile sportif direktörü var çıkıp konuşuyor. Bizim başkanın şürekası özel uçaklarıyla bitmiş trasnferlerin lojistiğini yapmak için birbirleriyle yarışıyor.
Ya şampiyonluk kutlamasında hepsi boy boy dizildiler bütün sezon yöneticilik yapmışlar da takımın hakkını savunmuşlar gibi emek veren oyuncuların hepsi gidip bunlar ile tokalaştı falan bomboş

3 aydır şampiyonluk kutluyorlar avrupadan tut anadoluya tur yaptılar daha da şampiyonluk pikniği yapacaklar

Ama bir tane yönetici çıkıp sorulara cevap veremiyor inanılır gibi değil şunların yaptığı

Sınır dediler, DK dediler, İcardi dediler. Koyun güdüyorlar sanki

reijnders
musiala
lucumi
can uzun
23y ortalama siyahi forvet
23y sağ bek

6 transfer olmazsa seneye kümeye düşeriz bu tablo onu gösteriyor singoyuda vurun gitsin

Bu takıma hakikaten Musiala ayarında bir 10 numara gelmezse zerre kadar fark yaratmaz.

1785186032485.webp

bir de şu an niceliksel eksikleri konuşuyoruz

yani akünün komple olmadığı yerleri

oysa torreira lemina ve saranın ya ayrılığını ya da yedekliklerini konuşturacak bir kadro kurmalıydık

Ya şampiyonluk kutlamasında hepsi boy boy dizildiler bütün sezon yöneticilik yapmışlar da takımın hakkını savunmuşlar gibi emek veren oyuncuların hepsi gidip bunlar ile tokalaştı falan bomboş

3 aydır şampiyonluk kutluyorlar avrupadan tut anadoluya tur yaptılar daha da şampiyonluk pikniği yapacaklar

Ama bir tane yönetici çıkıp sorulara cevap veremiyor inanılır gibi değil şunların yaptığı

Sınır dediler, DK dediler, İcardi dediler. Koyun güdüyorlar sanki
Biz fanların haddine değil bunları düşünmek. Liseli amcalarımız bizim yerimize düşünüyorlar.

Her roportajda Sürekli bize güvensinler demek tam şu

bir de şu an niceliksel eksikleri konuşuyoruz

yani akünün komple olmadığı yerleri

oysa torreira lemina ve saranın ya ayrılığını ya da yedekliklerini konuşturacak bir kadro kurmalıydık
Orta saha bence de komple yenilenmeliydi ama hocada inanılmaz bir orta saha alerjisi var kaliteyi geçtim dediğiniz gibi de takım sayısal olarak eksik

Bu arada hayali karakterlerle uğraşmak yerine gidip en başından enciso çözseler mükemmel olurdu yoksa o adamıda kaptıracaklar, hayır varsayalım ki musiala gelmedi can uzun bence elit melit değil geçsin onu kimi alacaklar gidip vitinha falan mı çekecekler kimmiş bu elit arkadaş.

Geri
Üst Alt