Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.972
- 36.452
- 2.773
Her transfer dönemi karamsarım ama bu kez akli melekelerimi tamamen kaybettim. Sanırım Galatasarayımızın miladı doldu.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
miadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her transfer dönemi karamsarım ama bu kez akli melekelerimi tamamen kaybettim. Sanırım Galatasarayımızın miladı doldu.
Pardon Tevfik Fikret
Secilirmiydi ki dursunun karsisina aday olarak çıksa? bence hayır seçilmezdi.fatih terim büyük bir fırsatı hala tdlik bekleyerek tepti
galatasarayın parası varken bu seçimde aday olmalıydı
öyle milyarder 10 adama da gerek duymadan sadece nakit akışını kefaletle vs yürütecek 2 iş adamı olsa etrafında yeterdi
kulüp sportif ve maddi olarak dibe vurursa yine herhangi bir iş adamına dönmekten başka çare kalmaz
Secilirmiydi ki dursunun karsisina aday olarak çıksa? bence hayır seçilmezdi.
Baskan orada da DursunAhmet'im yazı tura bile atasim yok ben 27-28 nöbetindeyim oraya
Zannetmiyorum ya üstelik 4 de 4 yapmisken nasil olursa oldu bir sekilde sonuçta ismi geciyor bu tarihde 2.defa olan seyde.ben hiç az görmüyorum şansını
herkes eski kongre ile karıştırıyor şu anı
artık liseli lisesiz ayrımı daha az
terim adayım dese dursun özbek bayrak teslimi zamanı deyip aday olmaktan bile çekilebilirdi kaybetme korkusundan
Hosgeldin IMPARATORHer transfer dönemi karamsarım ama bu kez akli melekelerimi tamamen kaybettim. Sanırım Galatasarayımızın miladı doldu.
Hoşbuldum adamın hasıHosgeldin IMPARATOR
Bu geri zekalılar Nagayı da kiralık yollarlar son dakikaLesley maalesef dümdüz bir oyuncu, Nhaga dan umudum var Lesley den yok. Çok mu aramışlar acaba? Yazık.