Transfer Nöbeti #7

fatih terim büyük bir fırsatı hala tdlik bekleyerek tepti

galatasarayın parası varken bu seçimde aday olmalıydı

öyle milyarder 10 adama da gerek duymadan sadece nakit akışını kefaletle vs yürütecek 2 iş adamı olsa etrafında yeterdi

kulüp sportif ve maddi olarak dibe vurursa yine herhangi bir iş adamına dönmekten başka çare kalmaz
Secilirmiydi ki dursunun karsisina aday olarak çıksa? bence hayır seçilmezdi.

Secilirmiydi ki dursunun karsisina aday olarak çıksa? bence hayır seçilmezdi.

ben hiç az görmüyorum şansını

herkes eski kongre ile karıştırıyor şu anı

artık liseli lisesiz ayrımı daha az

terim adayım dese dursun özbek bayrak teslimi zamanı deyip aday olmaktan bile çekilebilirdi kaybetme korkusundan

Hayır sıkıntı şu herkez maçı izliyor herkez kampta görüşmeleri kim yapıyor kimse seyahatte değil gelen gidende yok ugoçukuda topla alakası yok sahada dolanıyor garibim galiba ben nereye geldim diyor

santrafor da alamıyoruz keşke icardi kalsaydı arkadaş en azından çocukları gsli yapmağa devam ederdi

Doğruyu hemen herkes görüp söylüyor ama karar vericilerin umurunda olmuyor nedense?

ben hiç az görmüyorum şansını

herkes eski kongre ile karıştırıyor şu anı

artık liseli lisesiz ayrımı daha az

terim adayım dese dursun özbek bayrak teslimi zamanı deyip aday olmaktan bile çekilebilirdi kaybetme korkusundan
Zannetmiyorum ya üstelik 4 de 4 yapmisken nasil olursa oldu bir sekilde sonuçta ismi geciyor bu tarihde 2.defa olan seyde.

Kurtuluşumuz FT&ET yonetimidir.

Ne bu yönetimden ne takımdan ne de okan bruktan bir bok olmaz arkadaşlar

Saltanatımız sona ermiştir gene bir Bayern olma ihtimalini geri tepmiş bulunuyoruz

Champions League Football GIF by UEFA

Geri
Üst Alt