Transfer Nöbeti #7

Yerli Sol Stoper Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    31
Valla bu kadar çıkan isimden sonra Buendia falan kesmez. Kendileri kaşındılar ya Ensico tarzı U23 alacaklar ya star alacaklar.

Öyle Buendia tarzı orta sıra takım oyuncuları ya da De Bruyne tarzı bitik adam istemem

Takımda en büyük sorun ortasaha, geçen yılda öyleydi hala çözülemedi. Buraya net ama net 2 oyuncu almalıydık. Neden alınmıyor anlamıyorum. Chukvuyla falan olmaz bu işler o da yedek olabilir en fazla. Ben olsam Torera ve Lemina (o da stoper sayılır) dışında hepsine bay bay derim. Ortasahaya 2 tane çok iyi 6-8 oyuncu ve ayrıca 10 numara oyuncu gerekli. Keşke chukvu yerine net bir 6 numara alsaydık, bize isimsiz oyuncu olmuyor yıllardır bunu gördüm, isimli veya büyük takım görmüş oyuncular almalıyız

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlike 3 net transfer gerekliydi. Ama bu sayısal fazlalık göz boyuyor işte. Aslında dediğim gibi pratikte 1.5 orta saha ile sezona giriyoruz. İntihar resmen

Yedek forvet için çıkan kaçıncı isim artık sayamadım. Listedeki 15. Adamı falan alabilecekler bu gidişle. Bunlar harbi büyük beceriksiz kendi işlerini nasıl yürütüyorlar acaba cidden merak ediyorum. Bu kadar beceriksiz tiplerin zengin olması bana garip geliyor.

Adı sanı belli olmayan denen adam da İspanya alt U milli takımların santraforu he :D

Ali Naci Küçük: "Jankat neden 2'nci kaleci olamıyor, Günay sırf soyunma odası abiliği yapıyor diye tutulur mu ?."

Çok kötü yönetiliyoruz öyle böyle değil

kötü değil yanlış şekilde yönetiliyoruz, kötü yönetilsek yine oyuncular gelmişti transferler yapmıştık sadece atıyorum overpay yapmıştık ya da meh oyuncu almıştık

yönetime bak yönetime

iletişim yok
transfer yok eskeza yaparsak overpay var
kulübün hakkını korumak yok

ne var lan o zaman

ya bu arada "galatasaray transfer yapacak" ne demek?

yok yapmayın bi de, yapmayın da 3 haftada sizi istifa noktasına getirelim

madem bu noktaya kadar beklettiniz, bu takıma getireceğiniz en kötü oyuncu Leao olacak, hele gidin saçma sapan bi isim getirin bakın bakalım neler oluyor

Geri
Üst Alt