Transfer Nöbeti #7

Haberi son dakika giren tüm muhabirler kamptaydı bugün.

Ya birine yemleme yapıldı köstebek işleri için ya da farklı bir iş var.

Burhan yemleme habere bu kadar kelle koyacak kadar cesur değil bence. Bir de kulüp anlaşmayı yalanladı ilgiyi değil o da ilginç. Bence de olmayacak ama bu iş sızdırma işini patlattı herhalde.

Gerçi 15 Temmuz’da Kadir Çetincalı falan da baya ısrarla girdi haberi, tuhaf işler.

Hocam bence rakibinin güçlü olması futbolda pozitif bir şey. Bu şekilde kendini daha da güçlendirmen gerektirir her seferinde.
Biz transfer yapamadığımız için kendilerini geliştirmeseler daha iyi. Yoksa sezon sonu şampiyonluk kupasını fbjk'nin ellerinde görürsün

Bu Sacha da kolpacı he. Bjk Trossard aldı sola esas mevkisi sol kanat olan bonservisi yüksek bir oyuncuya daha girer mi

Çok net duyum aldım ama paylaşma konusunda kararsızım.
Beni bilen bilir bu toplara hiç girmem.
Aldığım bilgiyi paylaşmak etik mi bilmiyorum ama sanırım herkesin bilmeye hakkı var.
Sıkı durun..
Mbappe ile kesin olarak ilgimiz yok.
Şu bilgiyi 2 gündür içimde tutuyordum şimdi rahatladım.

Bjknin daha 5 adama daha ihtiyacı var bir bitik salahla olmaz iş
Musiala işinde bir hareketlilik olduğu belli gibi yoksa burhan bu kadar iddialı konuşmaz üstüne o kadar ismi yalanlamayan yönetim 5 dakika içinde yalanlama açıklaması girmezdi çok zor bir iş ama keşke olsa

Çok net duyum aldım ama paylaşma konusunda kararsızım.
Beni bilen bilir bu toplara hiç girmem.
Aldığım bilgiyi paylaşmak etik mi bilmiyorum ama sanırım herkesin bilmeye hakkı var.
Sıkı durun..
Mbappe ile kesin olarak ilgimiz yok.
Şu bilgiyi 2 gündür içimde tutuyordum şimdi rahatladım.

simitci musiala kac para lan diye sormustur kesin yangin ordan

Avrupa'dan rekor gelir bizde
Rekor kombine loca bizde
Rekor sponsorluk bizde
Rekor store geliri bizde

Ne anladık bu işten? Çorum bile bizden fazla harcadı

Eylül'ün 2'sinde koptura koptura 30 milyon Euro ya Trabzon'dan Muçi çekmesek bari...

Habere bak. Böyle bir teklifin olduğuna inanan olur mu acaba?

Bulduğu her oyuncuya kiralama teklif eden Galatasaray yönetimi, Bayern Münih'in teklifi kabul etmesinin şaşkınlığını yaşıyor.

Geri
Üst Alt