Transfer Nöbeti #7

Screenshot_20260529_124632_Chrome.webp

Çoook kelleler gidecek çoook

Hayır her şeyi anladım da ulan anında herkes niye yalanlamaya girişti. Bu salaklar ilk defa sıkmıyor ki. Bir şeyler döndü/dönüyor ama çözemedim.

Vay be. Bjk şartlarını kabul ettirdi demekki. Beceri ister bunu yapmak
menajeri emekli olacağım artık diyor.
Menajer ücreti, kar paylaşım modeli.
İmza parası.
Beşiktaşın şuan şartını kabul ettirebilmesi imkansıza yakın eli daha güçlü olan salah.
Herif arabistandan alabileceği parayı bunlardan alacak muhtemelen.
Osimhenden ucuza mal edildiğini düşünmüyorum

bct haberilerine inanmaya devam eden olmaz herhalde artık sonunda.

Meczup gibi kendi yazıp cizsin.

iyi oldu

bct haberilerine inanmaya devam eden olmaz herhalde artık sonunda.

Meczup gibi kendi yazıp cizsin.

iyi oldu

Bu arada kel'e her türlü sövelim de sadece Burhan değil, kampta olan tüm muhabirler haber girdi, Bein Trt Spor vs.

Yani bu haberin tamamen sallamasyon olma ihtimali yok. Muhtemelen muhabirler bir yöneticiyle vs konuşurken ya bu bilgiyi aldılar, ya biri ağzından kaçırdı vs bir şeyler olduğu kesin.

2 gün önce Bayern Münih ile ilgili şu twiti paylaşması tesadüf değil bence

Ulan Burhan… hadi transfere dair bir şeyler duydun, e işin başındaki adam Dursun.
Bir insan Dursun’a güvenip kellesini ortaya koyar mı? Ben Dursun’a güvenip sıçmaya bile gitmem.

Hic yoktan bir grup tecrubesiz Galatasaray taraftarı 1 saatligine mutlu oldu, takımında 10 numara oldugu, uzaktan goller atılabildigi hayaller falan kurdu. BCT kardesimize cok da kızmıyorum fakiri yaşatmak için arada umut vermek lazım.
Bugun kuşlar salah, leao acıklamadan önce böyle bir şeye ihtiyac vardı. Böyle böyle sinir patlaması yaşanmadan arada kolpa haberlerle bir kac saat mutlu ederek eylüle varacagız insallah.

Geri
Üst Alt